Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Znam, sad je 9.58... Opasan doping poceli da koriste, jos ne mogu ni da ih nadju u krvi.
Celt nek pita dalje, ili ćemo još sprinta?
neko drugi...
EDIT: ajd... kom fudbalskom klubu kad skrate ime, dobije se ime djavola?
Сатандер? :)
slicno, al nije. ovo je oficijelna skracenica :)
Чекај, јесам добро укапирао? Кад избациш нека слова, остане име за ђавола?
da, skrate ime za TV i dobijes ime djavola :)
engleski klub.
Аха, Саутемптон? Њима је скраћено Сотон, је ли?
da
http://www.saintsfc.co.uk/
aj neko drugi, inace cu da nastavim sa glupim pitanjima :)
Ајде још једно атлетско.
ХИНТ:
Овај светски рекордер у својој дисциплини је дуго имао проблема због тога што је због своје посвећености религији одбијао да се такмичи недељом, па је морао да пропусти разна такмичења међу којима и СП. Тек након дугих разговора са својим "духовником" је одлучио да и Бог жели да се он такмичи.
Драгутин Топић? лоло
Није Драгутин.
Занимљиво ми то, па сам изгугл'о. Мој коначан одговор је: КАРЛ ЛУИС!
Ahahaha, ja sam isto na njega prvo pomislio, jer ga znam lično i dileja je po tom pitanju.
Mada znam odgovor, zaista jedan od najboljih sportista ikada.
Neka se drugi igraju, sprint i skakanje, posebno iz tog vremena mi je nekada bilo skoro pa obavezno znanje (eto ga i hint) :)
Није Луис. Како си, јеботе, Срето, изгуглао мог омиљеног атлетичара?
Па укуц'о ово "одбијао да се такмичи недељом" у срч бар.
Ајде, није тако тешко, човек је још увек светски рекордер, а не такмичи се одавно.
Ајде, ба, неко да погоди. Црћи ће квиз, јепте се. Е, Труће, ел истина да је на крају постао атеиста? хехе
ja cu da probam...
dzonatan edvards?
Јесте Едвардс.
А откуд знам, нешто не верујем да је постао атеиста. Нешто се, ваљда, разочарао у цркву, а новине то преувеличавају.