Meni je isto Benarivo pao na pamet, jer je to najače prezime ikad i jedini defanzivac Parme kojeg se sećam iz te generacije! Ali sam znao da nije on opisan. Sartora se nikada ne bih setio bez guglanja, a kidao je.
Овај тамнопути центархалф рођен је у Африци у другој половини шездесетих година. Још као дечак се преселио у Француску и почео да игра фудбал у Паризу. Играо је највише у Француској, али је по једну сезону провео на једном европском и једном азијском острву. Наступао је за француску репрезентацију, а највећи успех му је што је голом донео свом клубу највећи успех у историји. Каријеру је завршио са 30 година што је накнадно додатно подгрејало приче о "враћању километраже". О ком играчу се ради?
Није Десаи, мада се доста уклапа осим што је Десаи играо скоро до 40-те године.
Нисам био сигуран да ли ће бити прелако кад сам постављао, али да додам и ову занимљивост: Скоро сам се сетио њега када сам имао прилику да слушам неку специјалну емисију на радију 202-ци са познатим песмама које су певали разни спортисти.
Meni je isto Benarivo pao na pamet, jer je to najače prezime ikad i jedini defanzivac Parme kojeg se sećam iz te generacije! Ali sam znao da nije on opisan. Sartora se nikada ne bih setio bez guglanja, a kidao je.
Ааа Сартор, ех, ко би се сад њега сетио. :Д
То ваљда зато што Сартор има неко глупо и иритантно име, Агилни.
al pazi kako se endi kol uklapa u ovo pitanje, samo da stoji napadac :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Cole
Da, ime koje ima 50% Talijana :D
Ево минут само да смислим.
ЕДИТ: Играо је и против једне наше екипе у КЕШ.
marsel desai
Није, Келте. :Д Ја знам ко није, ал' немам појма ко јесте хехе
Mora da je dao gol Milanu 1993. u finalu.
Неки што игр'о за Марсеј у Барију, јерда?
Жан Пјер Папен хехе
Није Десаи, мада се доста уклапа осим што је Десаи играо скоро до 40-те године.
Нисам био сигуран да ли ће бити прелако кад сам постављао, али да додам и ову занимљивост: Скоро сам се сетио њега када сам имао прилику да слушам неку специјалну емисију на радију 202-ци са познатим песмама које су певали разни спортисти.
Јес' играо за Марсеј, брат му је играо у нижеразредним енглеским клубовима, можда се неко сећа њега.
Изгуглао сам, никад нисам чуо за овог лика. Није ни чудо, пошто је последњи пут играо за репрезентацију кад сам имао 3 године.
I ja kapiram da je za Marsej igrao, ali iz te ekipe znam samo Desaia.
Ја знам и Рудија Фелера, ал' он није Француз.. добро, исти курац - Запад!
Касте клинци, јбг.
http://www.youtube.com/watch?v=4ct5puqTSi0
Послушајте, образујте се. :)
Базил Боли је одговор, а брат му је Роже Боли. Ај нека поставља неко други.
Ако од презимена једног бившег кошаркаша Црвене Звезде одузмете задње слово, добићете презиме овог лика.
Да није Тиц, Стеване?