Спортски квиз

1. Meni je isto Benarivo pao na pamet, jer je to najače prezime ikad i jedini defanzivac Parme kojeg se sećam iz te generacije! Ali sam znao da nije on opisan. Sartora se nikada ne bih setio bez guglanja, a kidao je.

2. Ааа Сартор, ех, ко би се сад њега сетио. :Д

3. То ваљда зато што Сартор има неко глупо и иритантно име, Агилни.

4. al pazi kako se endi kol uklapa u ovo pitanje, samo da stoji napadac :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Cole

5. Da, ime koje ima 50% Talijana :D

6. Ево минут само да смислим.

7. Овај тамнопути центархалф рођен је у Африци у другој половини шездесетих година. Још као дечак се преселио у Француску и почео да игра фудбал у Паризу. Играо је највише у Француској, али је по једну сезону провео на једном европском и једном азијском острву. Наступао је за француску репрезентацију, а највећи успех му је што је голом донео свом клубу највећи успех у историји. Каријеру је завршио са 30 година што је накнадно додатно подгрејало приче о "враћању километраже". О ком играчу се ради?

ЕДИТ: Играо је и против једне наше екипе у КЕШ.

8. Није, Келте. :Д Ја знам ко није, ал' немам појма ко јесте хехе

9. Mora da je dao gol Milanu 1993. u finalu.

10. Неки што игр'о за Марсеј у Барију, јерда?

11. Жан Пјер Папен хехе

12. Није Десаи, мада се доста уклапа осим што је Десаи играо скоро до 40-те године.

Нисам био сигуран да ли ће бити прелако кад сам постављао, али да додам и ову занимљивост: Скоро сам се сетио њега када сам имао прилику да слушам неку специјалну емисију на радију 202-ци са познатим песмама које су певали разни спортисти.

13. Јес' играо за Марсеј, брат му је играо у нижеразредним енглеским клубовима, можда се неко сећа њега.

14. Изгуглао сам, никад нисам чуо за овог лика. Није ни чудо, пошто је последњи пут играо за репрезентацију кад сам имао 3 године.

15. I ja kapiram da je za Marsej igrao, ali iz te ekipe znam samo Desaia.

16. Ја знам и Рудија Фелера, ал' он није Француз.. добро, исти курац - Запад!

17. Касте клинци, јбг.

http://www.youtube.com/watch?v=4ct5puqTSi0

Послушајте, образујте се. :)

Базил Боли је одговор, а брат му је Роже Боли. Ај нека поставља неко други.

18. Ако од презимена једног бившег кошаркаша Црвене Звезде одузмете задње слово, добићете презиме овог лика.

19. Да није Тиц, Стеване?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.