Спортски квиз

1. Nije. Igrao u ekipi koja svoje tekme ne igra uvek na svom stadionu.

2. . Igrao u ekipi koja svoje tekme ne igra uvek na svom stadionu

Na nasu ligu se odnosi naravno.

Nije Prso.

3. Igrao za Voždovac? Oni retko igraju na svom stadionu.

4. Nije Vojo. Igra Miki.

5. Da sam znao da ce ovoliko da vas usere pitanje, ne bih ga metao. Neka sastavlja neko drugi.

Rade Veljovic i Slavko Perovic, kamiondzije.

6. Nije odita? Je l' to zato što je crnac?!

7. Zato sto je sisa grobarska!

8. Нека постави овај што погодио Перовића.

9. Ево ја спремио једно:

Док је још био активан играч, искористио је једно лето да оде у Енглеску како би научио језик. Колеџ на ком је био, имао је мушку и женску кошаркашку екипу и предложили су му да одиграју један меч где би он играо за женски тим. Пет минута пре краја су водили десетак разлике, он је постигао све поене за свој тим.Тада га је "његов тренер", која је по његовим речима била милитантна феминисткиња извукла из игре, што је резултирало поразом. Чија је ово авантура?

10. Професор Николић?

Само да приметим како се Стеван озбиљно спремао за фантази АБА лиге, задњих недеља само сипа статистичка питања из АБА лиге.

11. Хахаха, нисам баш толико :) Него налетео на неки чланак на Монду са тим информацијама, одатле сам 3-4 питања извукао... Додуше, онда сам се навукао, па отишао на сајт лиге да видим ко има најбољи проценат тројки, рекордан индекс на једном мечу и број изнуђених фаулова :D

Није Ђорђевић, није Николић.

12. Не.

Ево још једне приче из које ћете можда закључити о коме се ради. Радио је као предавач на факултету у Норвешкој, али су га избацили после месец дана, јер је причао студентима да је њихова легендарна клизачица Соња Хени 1936. године у Немачкој плесала танго са Хитлером.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.