Спортски квиз

1. bio sam u leceu, mnogo lep grad ustvari, totalno ne tipican, cist i miran, u poredjenju sa strokavim gradovima sa juga italije tipa bari ili napoli :)

2. kukoc, ako igrao i jos neki hrvat :)

3. Играо је Кукоч, али није био најбољи стрелац ни у Хрватској.

ЕДИТ: Није О'Нил ни Стоктон.

4. kukoc i radja jebo ga... :)

5. Јесте Рађа (други стрелац првенства), али није Кукоч. Ради се о опасном шутеру. Кад бих вам рекао да је Србин, вероватно бисте одмах погодили, па нећу да кажем.

6. ne bi, znam napamet samo kukoca i radju iz tog vremena, jebi ga :)

7. drazen petrovic poginuo pre tog prvenstva...

8. Јесте, Дражен је погинуо после квалификационе утакмице за претходно ЕП.

Овај је играо '90 за Југославију кад су размонтирали све на СП у Аргентини. Опак шутер, играо двојку и тројку највише, рођен у Задру.

9. Аријан Комазец

10. Komazec, jeste :)

11. Који бивши играч Мајамија има српске крви?
    И он је играо на СП 1994. године.

12. jebem li ga, ne znam odakle da pocnem ovde :)

13. Јесте Ден Мајели. Играо је за Мајами и Финикс. Финикс је повукао његов дрес са бројем 9. У Мајамију је играо са Даниловићем. Даниловић му је био резерва.

14. Ај нека поставља неко други

15. aj:

Koji poznati fudbaler je ujedno bio i kvalifikovani medicinski doktor

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.