U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nisam je pio, ali sam video da je skupa ko đavo, fazon litar 200 kinti
ajde ja cu, ako nema niko da postavlja:
Evo ja ću jedno prosto pitanje. Koji je jedini fudbaler koji je osvojio ligu šampiona sa tri različita kluba?
Evo ja ću jedno prosto pitanje. Koji je jedini fudbaler koji je osvojio ligu šampiona sa tri različita kluba?
лололо
Александар Саша Ђорђевић звани Сале?
Није Сале. Овај јесте са наших простора, део је једне од најбољих (а вероватно и најбоље) генерација светске неамеричке кошарке. Занимљиво је да је тек на заласку каријере освојио неколико клупских титула првака државе и један прстен јадранске лиге, а пре тога је само имао титулу првака Европе и првака државе са истим клубом.
Mirza Delibašić?
Toni Kukoč ili Dino Rađa?
Није. Ја сам гуглао, па ћу да вам кажем да има занимљиво име, мени баш готивно.
Arijan Komazec?
Не.
Je l' iz te generacije Kićanović, Slavnić itd?
Reče da ima prsten Jadranske lige, tako da nije.
A ne razumem prvi deo pitanja. Igrač nikada nije igrao za klub iz svoje zemlje?
Jel neki Slovenac ili Hrvat?
Znam da su oni među prvima krenuli da pale u Italiju da igraju.
Генерација која је требало да игра несуђено финале са оригиналним дрим тимом у Барселони.
Играо је за клуб из своје земље, него је први који је освојио са страним клубом.
Не, питање је ко је први странац европске кошарке који је освојио КЕШ, а да није Американац (тј. да је Европљанин).
Ниједан од поменутих. Две помоћи: Са њим у екипи је играо још један странац, али није наступио у финалу (то је био Душко Ивановић). После овог, следећи европски странци били су Сабонис и Куртинаитис.
Nisi trebao da pominješ Duška, sad se gugla ko iz pičke (čak sam i ja izguglao).
Није ни у почетку било тешко да се изгугла, само сам потражио ко је играо у Олимпији и Задру.
Dobro, ti si pametan mladi dingospo, ja ni pitanje nisam skapirao bio. Elem, da napišem ja odgovora pa da teramo, imam lijepo pitanje, zagonetna ličnost?