al truc, nije, ovo je po broju velemajstora. siguran sam da ako racunas profesionalno (ajd nek bude od majsotrskog kandidata ili od kad se vec racuna), da nismo medju prve 5, malo nas ima :)
Ниси у праву, по броју играча са титулом (минимум ФИДЕ мајстор) смо још бољи, мислим да смо четврти, али титула ФИДЕ мајстора је далеко од професионалца, а да не причам о мајсторском кандидату (обична боранија).
Па мислим да ако ниси велемајстор не можеш да живиш од бављења шахом, па самим тим не можеш да будеш професионалац. Евентуално ако си неки јак интернационални мајстор, али смо у врху свих тих листа.
al truc, nije, ovo je po broju velemajstora. siguran sam da ako racunas profesionalno (ajd nek bude od majsotrskog kandidata ili od kad se vec racuna), da nismo medju prve 5, malo nas ima :)
Ниси у праву, по броју играча са титулом (минимум ФИДЕ мајстор) смо још бољи, мислим да смо четврти, али титула ФИДЕ мајстора је далеко од професионалца, а да не причам о мајсторском кандидату (обична боранија).
moglo bi da se računa od majstora. majstorski kandidat je valjda srpska titula...
no ajde, i ovako je interesantna činjenica :)
znaci, tek kad si velemajstor, onda profesionalac. :)
Па мислим да ако ниси велемајстор не можеш да живиш од бављења шахом, па самим тим не можеш да будеш професионалац. Евентуално ако си неки јак интернационални мајстор, али смо у врху свих тих листа.
Aj ne trabunjajte no postavljajte pitanja!
Tek kad odeš na kališ da igraš onda si profesionalac
Aaaaa, sereš, ja se se zajebavao za šah lololo
Majkl Oven?
NUNO GOMES!
đovani elber lolo
možda mesi?
Celt pogodio si nacionalnost igrača.
шевченко у динамо кијеву.
едит: курац, сад видим да је енглез.
runi?
Велбек?
kako bre nije oven, jos sam i gledao tu utakmicu, samo pojma nemam sa kim je igrao liverpul. :)
Endi Kol?
Jeste Dejanče, Runi je. Imao je malo više od 18 godina (jbg, skoro 19) kada je postigao het trik u pobedi Mančester junajteda nad Fenerbahčeom 6-2.
Naredjali smo ukupno sve dobre napadace sto je imala engleska u zadnjih 15-20 god. Neko od njih mora da bude :)
Pu, Runi. Sad sam hteo da kazem onaj rahiticni Krauc.