Спортски квиз

1. Koji kurac, pa pogodili bismo nikad. A igrao sam ih veceras 3+.

Aj jedno lako.

Ako kazemo (iako je nemoguce), da se na tribinama stadiona nalaze clanovi grupe Bitls i Oasis, koji mec je u pitanju?

2. oborise mi nocas kvotu 40 jebem ti cester

3. евертон - сити?

ЕДИТ: манчестер сити, јелте.

4. Pa nije, ali moze i tako. Aj teraj.

Mislio sam na Liverpuk-Siti, ali zaboravih da je i Everton iz Liverpula

5. ха, знам да галагери навијају за инфериорне, па реко да није можда исти фазон и за битлсе

6. Bukvalno bih svrsio da gledam Siti kod kuce, cak i kada prenose, uvek prilikom ukljucenje na poluvremenu se cuje Oasis sa razglasa.

7. Осам енглеских градова има градске дербије. Допуните списак оним градовима који недостају:

Лондон, _______, Бирмингем, _______, Манчестер, _______, Ливерпул, _______

8. Bristol, Sefild, Newcastle i recimooooo Preston?

9. Bristol, Notingem, Šefild i Stouk

10. Бристол и Шефилд јесу, Њукасл и Престон не. Њукасл има Тајн-Вер дерби са Сандерлендом, али није градски :)

11. Јупитерац погодио. Нотингем Форест - Нотс Каунти и Стоук - Порт Вејл.

12. Ok

Koji je bio prvobitni naziv LA LEJKERSA ?

13. Минеаполис Лејкерс. Отуда и ово ''језерџије'', у елеју нема језера.

14. *бостон клипперс

15. Titanijume, ima jedan pre tog

16. е то већ не знам.

17. A jbg, svakako je teško pitanje pa ću reći, a onda nek neko fura dalje, da ne bi ovo stajalo do sutra.

Orignalan naziv Mineapolis, a kasnije Los Anđeles Lejkersa bio je Detroit Džems (Detroit Gems)

aj nek neko postavlja dalje......

EDIT: jedino na slikama nekih majici ima i logo kluba http://cdn.shopify.com/s/files/1/0071/9152/products/GemsWmn_medium.png?v=1411880743

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.