Спортски квиз

1. Jedinstvo i poštar :)
    koji sport je u pitanju?

2. E, jbg, nije fora da odma dajem pomoć. :) Nije odbojka. :)

3. hofenhajm - st pauli ?

4. Inače, straja je u jednoj reči nešto pogodio. :)

5. Nije, dabe. Pih, bre, kakvi ste, jeste košarka, aj. :P

6. ako nije fudbal, ja uzimam lopaticu, kanticu, grabljice i idem u drugi pjesak da se igram

7. Juta protiv Sijetla (kemp protiv melouna) :D

8. Idi, Dube vidiš da je košarka.
    KK poštar i još neko

naši timovi?

9. Straja ftw. Mislio sam da će biti duže. :D Za neupućene, Melounu je nadimak Poštar, a Kempu Kišni čovek.

10. Ajde ovako, može neko umesto mene da postavi pitanje ali da bude ponovo ovaj ffazon, u vidu zagonetke?

11. JUGOPLASTIKA HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Teraj dalje, Strajo.

12. ja ne znam strpati dvije slike zajedno u jedan komentar, to je viša matematika, a ja jedva i ovu iz osnovne znam.

13. A ko je ovaj dole ?

14. Milicioner - Partizan?

15. Zvezda - Partizan? xD

16. Браво, Сторма. :)

http://vukajlija.com/tudjman-i-krcun/184612 (јес' да се рекламирам, али ако вам није јасно зашто - прочитајте) :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.