U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeste...Ferencvaroš, polufinale KPK.
Ae Stevo, postavljaj.
Не могу сад да смишљам...
Ај кад неће Бурзум, нек поставља ко има питање.
ajde ja...koje 4 reprezentacije su stigle najvise puta do polufinala ali nikada i do finala?
Nemačka, Argentina, Brazil i recimooooo.. Italija?
u čemu prijatelju?
kada se na navede sport obično se misli na fucu...
a polufinala čega? kakvo je bre to pitanje?!
pitanje je polovično, aj pitaću te ja nešto, da li je fudbalska reprezentacija jugoslavije ikada osvajala 1 mest na bilo kom od priznatih turnira na svetrskom ili evropskom nivou.
ps ne gledaj na guglu provaliću te :)
jeste.
svetsko prvenstvo se podrazumeva...a ti sto objasnjavas, nije...bila je dva puta druga na evropskim...
ništa se ne podrazumeva...
jugoslavija, švedska porugal i još neko... ne mogu da se setim
dobro, od sad ce dobro razmislim pa postavljam pitanje...ajmo, jos samo jedna ekipa, jesu te tri...
Mađarska možda ? Nekada su bili jaki.
a ti što svetliš, bila je jednom i prva, što reče straki, u rimu 60e na olimpijski fakin...
racuna se olimpijada? e onda u redu...nije madjarska, madjari su igrali '54 u finalu...
E vi'š to nisam znao :)
Možda Južna Koreja ? I oni su bili u polufinalu '02 čini mi se...
Ok, pošto vidim da se dobro razumete u sport onda ću vam postaviti jedno malko ozbiljnije pitanje, onako za mozganje...
Dakle, nabrojte dva sporta sa loptom?
jeste, ali samo jedno...a ja sam postavio najvise puta...
objasnjeni-karate i formula 1 :D