U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јесте. Ваљда мислимо на истог. :)
ne znam jebiga, stao mi mozak, znam da je kirlineko pre par godina imao najviše banana i ukradenih lopti, u nba beše. :)
ajd da pokušam sa kriapom na ovo pitanje?
Ја само за једног знам, ваљда се Виктор зове. Јел тај?
jebiga peki pitaj :( dugo mi se aploadovo post.
Јесте тај, него га ја зовем Хрјапа.
ja samo za njega znam od aktivnih igrača uz kirilenka, kad dođe neko prvenstvo u košarci se popamtim al mi ostanuu u memoriji samo ovi sa čudnim imenima. :)
Ај једно подуже, али занимљиво питање. :)
Финале је америчке колеџ кошаркашке лиге, сезона 1993, Мичиген против Северне Каролине. За Мичиген тада играли између осталог Крис Вебер (дуга НБА каријера), Џејлен Роуз (пензионисан, такође имао дугу каријеру у НБА) и Џоуан Хауард (тренутно игра за Мајами, матор као библија). Северна Каролина води 73-71, и промашују слободно бацање, а лопта пада у руке Криса Вебера, он полази ка половини противника са неких 15ак секудни на сату, а његова екипа нема ниједан тајм-аут и чини кључну грешку, због које је Мичиген изгубио меч.
Шта је Вебер урадио? Мала помоћ: није шутнуо на кош, није пробао да баци лопту другом играчу, није му ни испала...
Tražio tajm-aut pa dobio tehničku?
Ја се искуцао, а ти убоо из прве... :)
Ај, дај нешто добро.
Na koliko utakmica za Bulse je Džordan dao manje od 10 poena i koliko je to poena bilo?
Три пута?
jednom, 6 poena?
Mira ubode, al nije šes poena.
ma mislila sam da je jednak broju osvojenih titula tamo...
9?
ajd sad da lupamo!
0?
Paran broj. :)
8?
2?
peki perverzijo jedna. :P
8. Protiv Klivlenda. I to ne zato što nije vola mogo da ubode, već se nešto povredio i izašo u prvoj četvrtini. 1095 od 1096 utakmica sa dvocifrenim učinkom. I posle neko da pominje Brajanta u istom kontekstu. :) Aj peki, cepaj.