Спортски квиз

1. Јесте. Ваљда мислимо на истог. :)

2. ne znam jebiga, stao mi mozak, znam da je kirlineko pre par godina imao najviše banana i ukradenih lopti, u nba beše. :)
    ajd da pokušam sa kriapom na ovo pitanje?

3. Ја само за једног знам, ваљда се Виктор зове. Јел тај?

4. jebiga peki pitaj :( dugo mi se aploadovo post.

5. Јесте тај, него га ја зовем Хрјапа.

6. ja samo za njega znam od aktivnih igrača uz kirilenka, kad dođe neko prvenstvo u košarci se popamtim al mi ostanuu u memoriji samo ovi sa čudnim imenima. :)

7. Ај једно подуже, али занимљиво питање. :)

Финале је америчке колеџ кошаркашке лиге, сезона 1993, Мичиген против Северне Каролине. За Мичиген тада играли између осталог Крис Вебер (дуга НБА каријера), Џејлен Роуз (пензионисан, такође имао дугу каријеру у НБА) и Џоуан Хауард (тренутно игра за Мајами, матор као библија). Северна Каролина води 73-71, и промашују слободно бацање, а лопта пада у руке Криса Вебера, он полази ка половини противника са неких 15ак секудни на сату, а његова екипа нема ниједан тајм-аут и чини кључну грешку, због које је Мичиген изгубио меч.

Шта је Вебер урадио? Мала помоћ: није шутнуо на кош, није пробао да баци лопту другом играчу, није му ни испала...

8. Tražio tajm-aut pa dobio tehničku?

9. Ја се искуцао, а ти убоо из прве... :)

Ај, дај нешто добро.

10. Na koliko utakmica za Bulse je Džordan dao manje od 10 poena i koliko je to poena bilo?

11. Mira ubode, al nije šes poena.

12. ma mislila sam da je jednak broju osvojenih titula tamo...

13. ajd sad da lupamo!
    0?

14. 2?

peki perverzijo jedna. :P

15. 8. Protiv Klivlenda. I to ne zato što nije vola mogo da ubode, već se nešto povredio i izašo u prvoj četvrtini. 1095 od 1096 utakmica sa dvocifrenim učinkom. I posle neko da pominje Brajanta u istom kontekstu. :) Aj peki, cepaj.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.