Спортски квиз

1. да ниси рекао на леду па и да мало касније погодимо

2. Карлинг.

Jes.

да ниси рекао на леду па и да мало касније погодимо

Po mom mišljenju svaki 2. sport je ubergej i nezanimljiv tako da sam zbog svog "mira" napisao da je na ledu. :)

3. Из кога разлога карате није олимпијски спорт?

4. Po mom mišljenju svaki 2. sport je ubergej i nezanimljiv tako da sam zbog svog "mira" napisao da je na ledu. :)

Вала јес паклено ретардиран, срамота што је уопште спорт...

Да није можда зато што су Кинези рекли да не мож`?

5. Одговор је у томе што не постоји јединствена асоцијација, те услед превеликог броја савеза до сада нису могли да изгласају неке формалности. Од 2016. највероватније ће бити, јер се сада истакао један савез колико капирам.

Глупо је питање до бола, тако да ћемо признати одговор

Да није можда зато што су Кинези рекли да не мож'?

6. Који је једини београдски, а вероватно једини српски спортски клуб који никада није носио петокраку на свом грбу?

7. Браво торима... ајмо некст

8. У ком клубу су своје каријере започела браћа Милијаш?

9. Koji klub je u prošloj deceniji bio glavni akter čuvenog ' Treble Horror-a' ( neprevodivo je na srpski) , kad je došao do finala Kupa, finala Lige Šampiona, i posle vođstva od 5 bodova 3 kola pred kraj završio drugi?
    Ova 2 finala su izgubili.

10. jos jednom da probam: arsenal?

11. Jeste.
    EDIT: Jebote, ja bih se besio da sam njihov trener, majke mi. Njih su posle toga prozvali : Neverkusen xD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.