Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tenis na OI se vodi kao 5. GS u sezoni i tako se i boduje.
Да није можда Живота Јеротијевић?
Није Живота. Одлазим, нека поставља неко други питање. Нећу вам рећи одговор, чувам за неки други пут
Tenis na OI se vodi kao 5. GS u sezoni i tako se i boduje.
Оваааај, како бих рекао, не бодује се тако. Рецимо Надал је добио мање од 1000 у Пекингу, а за ГС се добија 2000. И дефиниција ГС су четири турнира. Голден слем су пет турнира.
Za GS se nije tada dobijalo 2000 bodova, nego hiljadu. To što ti sad cjepidlačiš je nešto drugo.
Шта има да цепидлачим. Сад сам проверио. Добијало се 400 за Пекинг, а за Грен слем 1000, па је то дуплирано почетком наредне сезоне. За ОИ се добија мање поена него за Мастерс. Немој да уносиш забуну.
Ne unosim zabunu. Samo vjerujem komentatorima RTS-a. Oni nikada ne griješe.
Ne unosim zabunu. Samo vjerujem komentatorima RTS-a. Oni nikada ne griješe.
:) Их, умеју да лупетају, али ово им је један од већих бисера. Ко је то рекао?
Pa zar stvarno nikada nisi čuo da za OI turnir kau da je 5. GS?
Па сад кад тако кажеш, познато ми је. Вероватно сам и чуо, али сам сигуран и да сам чуо да се за турнир у Мајамију каже да је пети Гренд слем. Вероватно то зависи како који медији преносе и ко освоји тај турниру том тренутнку. :)
Nisam nikada čuo za Majami kao GS. A ovo sam čuo da i igrači govore, bar su pred Peking govorili. Ali da ne spamujem, ne zanm odg na postavljeno pitanje, da ga jebeš.
Baja sa moje slike je Bil Šenkli, lololo. Aj em sori :(
Reko čisto da se zna.
Hoce neko da se igraaaa?? evo vam pitanje....
Protiv koga je Dekac dao prvi gol za Zvezdu?
Real Madrida.
:D :D :D Tesko brate...PRVI... :D
Ајд овде да ставим пошто је ово најпосећенија спортска тема. Наиме Јутјуб директно преноси утакмице Копа Америка. ЕвЕ вам линк http://www.youtube.com/copaamerica
Gud dej.Ajte pogadjat',da se malo sigramo.
Koji argentinski reprezentativac nosi nadimak ' La Fiera' ?
Против Будућности?
ЕДИТ:Ако је Декац Дејан Станковић, онда јесте. Мислим да је тако постао најмлађи стрелац испред Џаје.