Спортски квиз

1. Од ког клуба је Барселона преузела боје? Тј. по угледу на који клуб?

2. Јесте, настави.

3. Kako se zove i kojeg kluba je legenda, fudbaler po kojem je Saša Ćurčić dobio nadimak?

4. Ђани Ривера, легенда Интера?

5. Da nije po Meantiju iz Milana?

6. Тачније, Ђузепе Ђанини. Али, у корист студента, признаје се. :) Настави

7. Pa znam da je onaj Đanini iz Rome, al nikako imena da se setim, sad je problem što sam napisao Fabio, ni sam ne znam odakle mi ovo palo na pamet :)

Epa ako priznaješ daj da pitam i ja nešto: Kako se zove čuveni belgijski golman od pre jedno dvadesetak godina?

8. Uvažio bi oba odgovora ali je svakako čuveniji Prodom koji je čak 94 bio najbolji golman sveta.

Uostalom možete da se dogovorite...

9. ja sam tanak sa pitanjima, izvoli Hoochie

10. Зову га "Ел Полако"-Пољак, и "Валданито", када би му се презиме превело на српски био би:Коврџави. Каријеру је почео у Ривер Плати. Један је од најбољих свјетских нападача у новијој историји. Он је?

11. Taman da kažem Bonjek :)

Krespo?

12. Креспо, тачно! Грофе питај..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.