E, a moram ovo da vam postavim, sad sam video za Ferdinanda starijeg. U kojem gradu su rođena braća Ferdinand? Ako bi neko rekao kraj tog grada, popušio bih mu kurac odma' ili bih mu posl'o neku rasnu Moldavku da odradi taj slićpo umesto mene! :D A taj kraj je svetski poznat po jednoj kultnoj humorističkoj seriji. E sad vi sve to ukopčajte. :D Ali dovoljan je i grad. Reći ću posle i koji je kraj. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E, a moram ovo da vam postavim, sad sam video za Ferdinanda starijeg. U kojem gradu su rođena braća Ferdinand? Ako bi neko rekao kraj tog grada, popušio bih mu kurac odma' ili bih mu posl'o neku rasnu Moldavku da odradi taj slićpo umesto mene! :D A taj kraj je svetski poznat po jednoj kultnoj humorističkoj seriji. E sad vi sve to ukopčajte. :D Ali dovoljan je i grad. Reći ću posle i koji je kraj. :)
Pošto je Rio igrao za Vest Hem,pretpostavljam da je to Pekam.
LUKAŠE, IMAŠ RASNU MOLDAVKU ČIM NABAVIM KINTU! :D
Mislim da je ista sezona, ali nebitno, cepaj. :)
Ko je prvi američki fudbaler koji je postigao het-trik u Premijer ligi? Skoro je to bilo.
Donovan?
Dempsi
A neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, i ja sam znao za Pekam!!! Iz albuma Svetskog Prvenstva!!!
Dempsi je.
P.S. Meni ide moldavka :D
:forever alone:
Najača slika!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lbsnodJBUI1qehv22o1_500.jpg
ajde Mančesterac, postavljaj :D
hahahah useri :D
Samo konacni ishodi.
hahaahhaha e pitanja lolol
Prilicno je lako za pamcenje :D
Preskočiću ovo .. neka drugi odgovaraju :D
Evo, bili su u grupi sa Slovacima, Italijanima i Paragvajcima.
0:0 sve? Ne, ne 1:1 protiv Italije i neka budu druge 2 0:0. :)
3 neresene, ukljucujuci i tekma koja je prakticno izbacila Italijane
1:1, 1:1, 0:0 ??