Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tevez? Mislim, bio je igrač Mančestera ako na to misliš.
Не.
Венсан Компани
Јесте. :)
Винсент Компани је играч Ситија и репрезентативац Белгије, чија репрезентација носи надимак "црвени ђаволи".
Настави.
Факултетски је образован, а не ради се о менаџменту и сличним папазјанијама (ријеткост за једног фудбалера), носи име по једном великом филозофу, играо нешто кратко у Европи. Славан је у својој земљи. Рођени брат му је био дио екипе која је била свјетски шампион у фудбалу. Како се зове тај фудбалер?
Sokrates
Дилане, тачно! Питај...
Prvi srbin koji je postao prvak evrope i podigao pehar kao kapiten?
Vasovic?
slava mu...teraj dalje
Ko je ovo?
http://img9.imageshack.us/img9/4374/29888511.jpg
Antonio Konte
Jeste, nastavi.
Ништа ми не пада на памет. Нека пита неко други.
Kog našeg fudbalera je trener u inostranom klubu kaznio zato što je otišao na koncert Mila Kitića? (sreća njegova što trener ne razume Kitićeve pesme. Kakva crna kazna, bilo bi tu materijala za okružni sud)
Крстајић
види нема никога... ај да поставим неко питање, да ми онај графикон тамо на профилу не утихне :-)
које је име и презиме јединог фудбалера који је промашио пенал у Барију?
Мануел Аморос
Тако је. :-)