Спортски квиз

1. Јапанци, ај размисли... :)

2. Mogu jedino burazera da pitam jer je on igrao, a ja gledao njega kako igra :)

3. Da nije Subaru , druge zvezdice ne znam , ako Subaru uopšte ima zvezde LOLOLOL

4. Субару, јесте. И то Импреца! Ај терај даље...

5. Koji je prvi klub iz Engleske koji je osvojio bilo koji evropski trofej ?

6. Junajted je prvi osvojio Ligu Sampiona pa nek budu oni.

7. Волверхемптон?

8. LŠ jesu prvi osvojili , ali to nije bio prvi evropski trofej za Engleze.

9. Ali uzimajuci u obzir da navijas za Totenhem menjam svoj odgovor u Totenhem. :D

10. Barem za tebe nije bilo teško , cepaj dalje Junajted.

11. Koji nadimak vezan za kurcinu i zbog cega ima Patrik Vijera?

12. Hahahaha, postavljao ja vec ovo pitanje: La Long, opalio Anelku i ovaj se zalio Vengeru, a Venger ce: Neka, neka, zato je on kapiten sine!

13. Daj pitaj novo, možda se skupimo jopet.

14. U finalu EURO-a U21 2007. godine Holandija je dobila Srbiju 4-1. Koji igrac je zabiljezio tri asistencije na toj utakmici?

15. Ne. U pitanju je malo manje poznat igrac, nesto mi pade na pamet, pa postavih pitanje na osnovu njega. Mislim da je tesko pogoditi, osim ako neko bas zna odgovor. Problem je i st ne znam koji bih vam hint dao, a da bude od pomoci.

Evo ovako, HINT: Bijelac, igrao za Seltu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.