Спортски квиз

1. Који играч је 2001. проглашен за најбољег играча јужноафричког првенства, 2002. ... 2008. прешао из тима са југа енглеске у Сити за 3.7 милки фунти. Против Јунајтеда у свом дебију утрпо гол за побједу?

2. Дао је он већ, у својој руки сезони мислим да је било, у једној четвртини 31 поен ил' тако нешто. Зна да га укења некад, па то ти је. :Д

3. 33 dao tad :D

Je l' to bilo za pedesetogodisnjicu od Minhena?

4. Ја сам мислио да је Џибрил Сисе био најбољи стрелац 2002. у француској. Можда су дали исто голова. Ко би то мог'о бити...

5. Stao mi mozak, jbt 2-1 bilo cini mi se ili tako nesto na ovoj utakmici na koju ja mislim.

6. Да није Мварувари? Ил' како се зваше...

7. Bendžani Mvaruari. Da, biće da je on.

8. Da bre Bendzani 100%.

9. Он игр'о за Сити? :Д

10. јест Бенџани М... пуцајте, ко га већ убоде.
    ЕДИТ: Википедија зна усрати. До мене.

11. Сад гледам на Википедији. Сисе и Паулета били први стрелци. :Р

Ево питање:

За кога је игр'о Паулета пре него што је дош'о у Бордо?

12. Он игр'о за Сити? :Д

Je, on je bio u onom prvom talasu.

Boavista?

13. Није португалски клуб уопште. Из лиге петице.

14. Не, из Бордоа је преж'о у ПСЖ. :Д

15. Ово знам али нећу поставњати питање. Препуштам част некоме другом.
    Депортиво Ла Коруња ;)

16. E u kurac, zbunio si me, gde igra on sad? :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.