Gde ne...ovo mu je treća povratnička sezona. Kakav je to igrač, čoveče.
Dere se neko iz publike na njega: Trči, bre, Kaleo, šta stojiš tu?
On se okrene ka saigračima: Trčite bre majke vam ga, ja sam star čovek.
A kad smo izborili opstanak, ovi doveli trube, tekma se nije ni završila, a on na sred teran igra kolo :)
Nek postavi Dankan. Ništa mi ne pada na pamet...i onako je pomogo onim pitanjem :)
Један фудбалер је добио огромну казну после датог гола Селтику, јер је отрчао до њихове трибине и правио се да свира флауту, која је један од симбола протестантизма у Шкотској. О коме се ради?
Један писац, нобеловац,у младости активно се бавио фудбалом. Био је голман, и да га није потрефила туберкулоза вјероватно би наставио каријеру у сениорској конкуренцији. Како се звао?
Који познати српски писац је био центарфор некадашњег БАСК-а? (нисам сигуран да ли овај клуб сад постоји под другим именом или је угашен, али ваљда није ни битно за ово питање)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Monfils?
ТО! Ај сад ти.
Koji fudbaler je 2006 godine morao da ugosti vodje navijača Rivera kod sebe gajbi,tokom svetskog prvenstva?
Simeone :)
Неки Аргентинац који је играо тад у Швабији?
Nije Simeone.
@Dankan
Da.
Pa onda je De Mikelis, ajd rešite ga to ja palim da gledam Dinamo - Mladi radnik. Nešto mi se psuje :)
Demikelis jakako. :)
Ae,ti.
Je l' igra još Osmanović za Dinamo?
Контам да није играо за репку тад... Рецимо матори Кардозо некад капитен Фрајбурга?
Gde ne...ovo mu je treća povratnička sezona. Kakav je to igrač, čoveče.
Dere se neko iz publike na njega: Trči, bre, Kaleo, šta stojiš tu?
On se okrene ka saigračima: Trčite bre majke vam ga, ja sam star čovek.
A kad smo izborili opstanak, ovi doveli trube, tekma se nije ni završila, a on na sred teran igra kolo :)
Nek postavi Dankan. Ništa mi ne pada na pamet...i onako je pomogo onim pitanjem :)
Хаха, до јаја.
Један фудбалер је добио огромну казну после датог гола Селтику, јер је отрчао до њихове трибине и правио се да свира флауту, која је један од симбола протестантизма у Шкотској. О коме се ради?
Мислим да је прелако.
Neki igrač Rendžersa?
Да, између осталог. А играо и за М'Боро, Тотенхем, Евертон и Лацио...
Paul Gascoine
Јес! Ае сад ти.
Један писац, нобеловац,у младости активно се бавио фудбалом. Био је голман, и да га није потрефила туберкулоза вјероватно би наставио каријеру у сениорској конкуренцији. Како се звао?
Албер Ками, бранио у Алжиру.
Ками тачно, познаје се и фудбал и књижевност. :) Стивене, ти шуташ..
Који познати српски писац је био центарфор некадашњег БАСК-а? (нисам сигуран да ли овај клуб сад постоји под другим именом или је угашен, али ваљда није ни битно за ово питање)