Спортски квиз

1. da nije de guzman?za njega bila prica da je rodjen u kanadi,cale mu nesto,keva nesto drugo,on igra u za holandiju,a trenutno u klubu iz spanije koji ga pozajmio timu u englesku.

2. Hahahaha, jebote......

Zizinjo i Đovani dos Santos?

3. Neka je crnčuga, čim ima toliko famelije.

4. Nisu braća de Guzman. Hteo sam njih ubaciti u pitanje pre par dana, ali sam otkrio da postoji još jača familijarna sapunica. :D

Nisu ni dos Santosi.

5. Де Гузман из Свонзија је сигурно.

6. Hahaha, hint: Otac mu je do pre koju godinu radio u šestoj državi.

7. Haha, Beni, koristiš poznavanje FM-a. Dobar pokušaj, ali ne.

8. čekaj, brat mu trenutno igra za neku U21 selekciju?

9. Brat je U21, čak je i igrao za dve države u mlađim selekcijama. :D

10. Nije Laudrup. Otac je osvojio svetsko i kontinentalno prvenstvo, ali ne evropsko.

11. Znači neki iz Južne Amerike

12. Ja sam uzeo da guglam čisto za sebe, i nisam našao odgovor ali sam našao da je od Kube Blažičkovskog ćale izbo kevu

13. Da nije Zukulini lolo

14. И ја сам узео да гуглам. Једино Марадона остаје као могуће решење, а то каже да није. И сазнао сам и да је Марадонина мајка хрватског порекла. :)

15. Na wiki sve lepo piše. Nisam bio siguran za neke stvari, čak sam našao i dodatne pikanterije. Bio sam ubeđen da će Truć ili Beni pogoditi iz prve.

16. Očevi podaci po pitanju reprezentacije. Rekao sam šta je osvojio, tako da znate koja je reprezentacija u pitanju. :D
    http://s3.postimg.org/5w8ndr4sz/123456.png

17. jebem te usta, teraš me da palim menadžera :D to mi nikako ne treba u ovom periodu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.