Коју је репрезентацију, Северна Кореја победила на СП 1966. у Енглеској и тиме обезбедила пролазак у четвртфинале, а ту репрезентацију је послала кући?
Којом разликом је остварена најубедљивија победа у једном кошаркашком мечу икада (ревијални сусрет, кадетска конкуреницја)? Потребно је само навести број поена победника, пошто поражени није погодио ниједанпут.
Рашард Луис?
Јок.
Реџиша, Индијанина легенда?
Јесте, Реџи Милер. Ај цепај даље.
Мајка ког фудбалера је запретила сину да ће му одсећи понос уколико промени клуб?
Ово и да не знате, могли бисте логичким путем из два-три покушаја да погодите.
Малдини?
Добро, то је био први. Шта ти преостаје? :)
Ај само кажи, јел наш или стран?
Странац, још увек активан.
Тоти?
Џерард?
Ето га. Рекох да није тешко. Терај даље, Пекиша.
Ајде једно лако: Који играч је освојио ЛШ са три различита клуба?
Што би неко рекао: Кларенс Зидорф.
Ае цепај даље.
Коју је репрезентацију, Северна Кореја победила на СП 1966. у Енглеској и тиме обезбедила пролазак у четвртфинале, а ту репрезентацију је послала кући?
Италију
Тако је. Настави даље.
Гледао сам скоро неки документарац о тој генерацији, иначе сам једно време био опседнут Северном Корејом и њиховим идиотским поредком. :)
Елем, ајде ко следећи наиђе и сети се нечега паметног, нека постави питање, ја немам ама баш ништа паметно да поставим...
Којом разликом је остварена најубедљивија победа у једном кошаркашком мечу икада (ревијални сусрет, кадетска конкуреницја)? Потребно је само навести број поена победника, пошто поражени није погодио ниједанпут.