U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Рашард Луис?
Јок.
Реџиша, Индијанина легенда?
Јесте, Реџи Милер. Ај цепај даље.
Мајка ког фудбалера је запретила сину да ће му одсећи понос уколико промени клуб?
Ово и да не знате, могли бисте логичким путем из два-три покушаја да погодите.
Малдини?
Добро, то је био први. Шта ти преостаје? :)
Ај само кажи, јел наш или стран?
Странац, још увек активан.
Тоти?
Џерард?
Ето га. Рекох да није тешко. Терај даље, Пекиша.
Ајде једно лако: Који играч је освојио ЛШ са три различита клуба?
Што би неко рекао: Кларенс Зидорф.
Ае цепај даље.
Коју је репрезентацију, Северна Кореја победила на СП 1966. у Енглеској и тиме обезбедила пролазак у четвртфинале, а ту репрезентацију је послала кући?
Италију
Тако је. Настави даље.
Гледао сам скоро неки документарац о тој генерацији, иначе сам једно време био опседнут Северном Корејом и њиховим идиотским поредком. :)
Елем, ајде ко следећи наиђе и сети се нечега паметног, нека постави питање, ја немам ама баш ништа паметно да поставим...
Којом разликом је остварена најубедљивија победа у једном кошаркашком мечу икада (ревијални сусрет, кадетска конкуреницја)? Потребно је само навести број поена победника, пошто поражени није погодио ниједанпут.