245 разлике?
Малко више.
А колико ме памћење служи, мислим да је све кошеве постигао исти играч.
140?
Пеки, The Game of Their Lives је стварно одличан документарац. Она песма што они певају о Чолими и терету што носе на леђима ми свира као порука на мобилном. :)
Ја ни не читам постове од раније. :)
275?
276 разлике?
Ђанфранко, хвала ти пуно за назив документарца, ја сам скоро гледао то на Хисторију, случајно сам наишао и никако после да нађем како се зове филм. :)
Мање. Десетицу сте погодили.
272
Лицитација завршена ;)
Који фудбалер је својевремено при потписивању уговора са Звездом тражио тадашњем председнику Пиксију бонус који му је довољан да ћалету купи трактор?
Санибал Ораховац?
Не
Ахахахахахаха! Чврсто ме насмеја овим питањем. Немам појма, али да лупнем: Душан Анђелковић.
Није...
Zigic
Браво Стоун, ај цепај даље.
Nisam siguran da li je ovo pitanje bilo posto sam se tek nedavno prikljucio,al ajde... Koji fudbaler ima nadimak El Pocho?
Argentinac onaj, igra u Napoliju ili Sevilji, bem li ga kako se zove, na L je, ima neko žabarsko prezime :D :D
Palermo?
Nije Palermo. Church blizu si jako :)
Да није Маскерано? Палермо је лудак (Ел Локо).
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
245 разлике?
Малко више.
А колико ме памћење служи, мислим да је све кошеве постигао исти играч.
140?
Пеки, The Game of Their Lives је стварно одличан документарац. Она песма што они певају о Чолими и терету што носе на леђима ми свира као порука на мобилном. :)
Ја ни не читам постове од раније. :)
275?
276 разлике?
Ђанфранко, хвала ти пуно за назив документарца, ја сам скоро гледао то на Хисторију, случајно сам наишао и никако после да нађем како се зове филм. :)
Мање. Десетицу сте погодили.
272
Лицитација завршена ;)
Који фудбалер је својевремено при потписивању уговора са Звездом тражио тадашњем председнику Пиксију бонус који му је довољан да ћалету купи трактор?
Санибал Ораховац?
Не
Ахахахахахаха! Чврсто ме насмеја овим питањем. Немам појма, али да лупнем: Душан Анђелковић.
Није...
Zigic
Браво Стоун, ај цепај даље.
Nisam siguran da li je ovo pitanje bilo posto sam se tek nedavno prikljucio,al ajde...
Koji fudbaler ima nadimak El Pocho?
Argentinac onaj, igra u Napoliju ili Sevilji, bem li ga kako se zove, na L je, ima neko žabarsko prezime :D :D
Palermo?
Nije Palermo. Church blizu si jako :)
Да није Маскерано? Палермо је лудак (Ел Локо).