Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jedan kosijaner je jedno vreme bio u Arsenalu, mislim da se Struart prezivao, ali nebitno sad.
izguglao sam odgovor, pravo da ti kažem, da pogađam do sutra ne bih odgovorio...
Овај је у најбољим годинама прешао у Арсенал. Венгер га је видео као Сименовог наследника.
Stjuart Tejlor? Sad se setih, permutovao sam ime i prezime.
Da nije Rajt, nzm za koga sad brani, ali znam da je igrao za Arsenal i Everton? Negde sam gledao, bio je teška kiksara večito.
Vrajt ?
Није Тејлор, овај је баш био виђен за голмана Енглеске. Како је њега кренуло са повредама, од тада Енглези немају голмана.
aj da pomognem i ja, matični klub mu je Ipsvič taun
Џо Керол рецимо?
Јесте Ричард Рајт. Ај даље.
Лол, ако ниси изгуглао.
Vrajt, lol. Kniksi, knok daun. Knok-knok!
Evo ja ću:
Kojeg fudbalera je Sven Goran Erikson pozvao u reprezentaciju za SP 2006 iako do tada nije odigrao nijednu utakmicu u nacionalnom timu, kao ni u svom sadašnjem klubu u koji je prešao te godine odmah nakon SP?
Inače, da je odigrao utakmicu na Svetskom i da je dao gol, oborio bi jedan Peleov rekord.
EDIT: Ipak je odigrao nekoliko minuta na jednoj pripremnoj utakmici za to svetsko...
Volkot?
Idukurac Miki...
Волкот?
Волкот...
LOL. Neka postavlja neko drugi, nemam nijedno pitanje u rukavu.
Pa kaže se jebeni vrajt, ne služi mu v uzalud na kurac vas nataknem
Evo da probam da sastavim jedno ovakvo...
Koja utakmica je u pitanju?
Liverpul - Olimpijakos 3:1