Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Зна се ко са ових простора жари и пали Лигом Шампиона!
DINAMOVEĆKA BB
Шпаније?
Аааааа, тек сад капирам питање. Из Енглеске?
Iz Španije, tačno, teraj.
Хахаха, па не знаш ни ти. Највише је из Енглеске: Челси, Ливерпул, Манчестер, Астон Вила и Нотингем.
Ево, постављам.
Kako bre, španski timovi su 13 puta osvojili, a engleski 12. Doduše nisam baš najbolje formulisao pitanje.
Па питао си из које државе долази највише освајача, а из Енглеске долази 5, из Шпаније само 2.
Елем, постављено питање.
Da nije neki na D, mislim da sam čuo nešto o tome, al ne znam ime
Зове се на Д, али не презива на Д. Био је први пик, далеко од тога да је непознат.
Admiral ?
Ako je igrao protiv Drazena u finalu OI onda je '92. Centar,ili Patrik Juing ili Robinson. Mada mozda i na Karla Malouna mislis
Јесте Адмирал. Играо је '85. за колеџ екипу на интерконтиненталном купу који је био одржан у Шпанији. Цибона их је тад победила на продужетке у групном делу такмичења.
Ja sam "pticica". Jedan sam od najvecih fudbalera u istoriji fudbala. Svoj hendikep po kome sam prepoznatljiv, pretvorio sam u svoje najjace oruzje na terenu. Ko sam ja?
Samo što je dražen biran u trećoj rundi 86...
Шека је погодио први, јебига. :) Али постављај ако он нема ништа против.
Да, јеботе, у трећој.
E jebi ga,ja vec postavio gore
Само немој рећи да је Меси.
Stvarno si ljakse decxko