Hahahaha :) Inače samo da pohvalim Duba ovako javno, koliko god ga ignorisala personalno, dečko je pročitao svih 180 stranica kviza :) i inspirisao i mne da isto učinim, moram vam reći da smo imali baš odličnih sprdnji dečaci.
Jesam gledao Olimpijadu, al me to nije bas zanimalo, jednom se neki porazbijali i nije bas bio lijep prizor.
@Tulumbac kad pisem odgovor, ocu da ga napisem kako treba, a nije bas bila guzva jer je tek pocelo
Meni taj odgovor nešto sumnjiv, ali ajde. Da mu priznamo. :)
Pa oke, kopirao je od negde pun naziv, ne zna covek francuski,
ja pitala, ja bih i samo Velodrom i Marsej priznala, cepidlako Božidare :D
Pa i ja bih samo Veledrom priznao, nego mi ti puni nazivi sumnjivi. K'o da ga je Vlajko učio. :)
Hahahaha :) Inače samo da pohvalim Duba ovako javno, koliko god ga ignorisala personalno, dečko je pročitao svih 180 stranica kviza :) i inspirisao i mne da isto učinim, moram vam reći da smo imali baš odličnih sprdnji dečaci.
Nisam znao tacno sta znaci velodrom, vuce mi na hipodrom, pa na kraju i ispade nesto slicno.
Aj prvo pitanje da mi bude lako:
Koji fudbaler se u mladosti bavio i hokejom na ledu, i rukometom?
Bio je cak i pozvan da igra za rukometnu reprezentaciju?
Ijuuu bruko ne znaš šta je velodrom, s'ti gledao olimpijadu nekad? :D
sprdam se :P
Evropski fuzbaler?
Jari Litmanen?
Jesam gledao Olimpijadu, al me to nije bas zanimalo, jednom se neki porazbijali i nije bas bio lijep prizor.
@Tulumbac kad pisem odgovor, ocu da ga napisem kako treba, a nije bas bila guzva jer je tek pocelo
Evropski je fudbaler.
storm, nije litmanen
Да лупнем, Јан Колер. :)
NMF nije Jan Koler
Aktivan igrač?
Da, jos uvijek je aktivan.
Ljungberg?
ma jes storma, aj sutaj!
On je hot. Ali zar nije u peMziji?
Nije, igra za Chicago Fire.
Jao da Bečam stajl proadao se u AmerikE :)
bilo je to skoro na cetu, a ima vec na ovoj temi, mislim
Notingem Forest jbt! :D