Pre bih rekla da je mislio jedno postavio drugo i umrsio se u treće. Ako zajebava ovako drsko, deportovaćemo ga proglasom sa sportskog kviza jer je smrad od čoveka.
Ne. Potpuno vam dajem tacne odgovore na vasa pitanja. Samo nisam znao ono sto je dub postavio, kasnije sam proverio, zaista sam se iznenadio. 31.8 je presao u novi klub, ali jos uvek nije igrao za njih.
Navela sam sve ljude koji su dali gol... i u svetskom i posle svetskog
sigurna sam da nisu ni decaci iz kvalifikacija, uglavnom su se tad vrtela fejms imena a i te utakmice sam sve sem one sa ukrajinom gledala. A i kažeš da nisu kvalifikacije.
Govoris o letu 2010.
O engleskoj!
Pre bih rekla da je mislio jedno postavio drugo i umrsio se u treće. Ako zajebava ovako drsko, deportovaćemo ga proglasom sa sportskog kviza jer je smrad od čoveka.
Ne. Potpuno vam dajem tacne odgovore na vasa pitanja. Samo nisam znao ono sto je dub postavio, kasnije sam proverio, zaista sam se iznenadio. 31.8 je presao u novi klub, ali jos uvek nije igrao za njih.
Nije Dzonson.
Navela sam sve ljude koji su dali gol... i u svetskom i posle svetskog
sigurna sam da nisu ni decaci iz kvalifikacija, uglavnom su se tad vrtela fejms imena a i te utakmice sam sve sem one sa ukrajinom gledala. A i kažeš da nisu kvalifikacije.
Govoris o letu 2010.
O engleskoj!
ja zelim da cujem to famozno ime.
:uzima kokice, seda u prvi red:
:pruža ruku, dofačinje kokice i čeka društvo:
Govorim o letu 2010 (i nemoj neko da me davi kako leto pocinje 21. juna, zna se sta se misli pod letom)
Govorim o Engleskoj.
:moli za malo kokica:
Čekamo ime, i kokica nema dok ga ne dobijemo. Ajde reci.
:daje kokice i niknejmu, da ne bude da je stipsa:
Mase svojim najdrazim nolajferima Laka noc! I dajte vise recite ko je to!
Stooooormaaaa!
Kuku! :grabi kokice nazad, i jede ih sama u ćošku:
Је л' овај: http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Fielding ?
Мада на знам да је неки енглески голман скоро дао гол...
Ajde što nije neki engleski golman dao gol skoro, al ovaj čovek nije dao ni jedan gol.
A naš nepoznati lik je dao gol i to vrlo važan kako kaže nik.
Јебе нас.
Никнејм, да чујемо одговор.
nemoj da govoris ko je, mora neko da zna.
EDIT: storma, ja sam pojeo JOS mix i sad sam izgladnio jako.
S obzirom da je na kvizu petoro istih ljudi u poslednjih par dana, nešto nisam za to da čekamo nekog tri dana.
Met Filips?
Rochdale je league one, treci rang.
Shon Dzefers je tad bio u Coventry-u
Postoji Šon Filips, ali on nije... Met?