Спортски квиз

1. Bristol je druga liga. I Dzejms nije bio tad u Bristolu. 30. jula je potpisao.

2. James je u Bristolu koje je u Championshipu. A to je druga liga ne cetvrta po rangu.

3. Да, и мени је то пало на памет, само што је Бристол у Чемпионшипу. :)

4. Е јебига, значи зајебо сам се. Извињавам се. :)

5. Је л' голман у питању?

6. Ја колико знам, такав играч не постоји, а и сумњам да је тако нешто забележено у историји фудбала.

7. Чекај, јел мислиш на СП или и на пријатељске утакмице?

8. Ako pise da je reprezentativno takmicenje, onda nije prijateljska utakmica, jer to nije bas neko takmicenje, slozicete se :)

9. Moram da napravim jednu ispravku. Dub je pitao da li igra i dalje u tom klubu, ne igra, presao je, ali je tada igrao za taj klub.

Hvala Crci na ponovo postavljenom pitanju.

10. El izašao na teren ili je igrao samo na papiru? Ono, grejao klupu?

11. Da vam pomognem, cak je i gol dao i to jako bitan.

Sad sam vam previse pomogao.

12. Ček, Džerard zabio amerima, znači nije.
    Defo sloveniji, bitan gol, znači nije.
    Jipson, (kako gom mu bilo prezime) nemačkoj krajnje nebitan gol, svejedno, znači nije.

Reci mi da misliš na kvalifikacije pa da te gađam papučom?

13. Сол Кембел? Чини ми се да је он скоро био у неком нижеразредном клубу.

14. Ja nisam vidio da je rekao da je igrao na SP uopste

15. letnje, kao ovog leta su kvalifikacije i svetsko, ali ajde da počnemo sa jesenjim.

Džonson golovi švajcarskoj i bugarskoj sad, menjao je tim takodje?

16. Igrao je Sol Kembel u Notts Co. ali je odma` napustio tim. I nije on bio u reprezentaciji ja mislim, a niti je dao gol.

17. А да ти нас мало не попрцкујеш, а?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.