Jako poznat teniser, inače. U penziji.
Агаси?
Мекинро?
Još jedna pomoć - Nije Amerikanac.
Стефан Едберг из Шведске.
Ništa, pravo u jaja.:) Bravo. 83. na juniorskom US openu. Imao čovek jak servis, šta ćeš.
Да, а притом је јако чудно сервирао, врло непрофи. Читала сам да, кад су му тражили изјаву, он је одвалио: шта хоћете да вам кажем, не кајем се. :)
Ништа, постави питање.
Хмм, пошто је тенис биЈо моја пасија, једно питање које можда не задовољава форме овог квиза, ал` ми ништа друго не пада напамет:
Чија је чувена изјава " Трава је за краве"?
Mora da je od nekog šljakatora, koji nikad nije prošao 3.kolo Vimbldona. :) Gustavo Kuerten, recimo.
Иван Лендл. Ако се не варам он је два пута долазио и до финала Вимблдона.
Не, не, овај је освојио Вимблдон још као јуниор, а касније и 8 Гренд Слема. Осамдесетих је био најплаћенији тенисер света.
Тачно, Пеки, палица је твоја.
Beker, utajivač poreza?
E, cvrc. :)
Ништа, канда си се малко зезнула. Читао сам баш скоро о томе. Изјава припада Мануелу Сантани, касније су га цитирали, између осталих и Лендл и Куертен.
Ахаха, НМФ, канда немогуће! Имаш ли неки линк да ја прочитам то писуваније? :)
Јој, јеботе... Неки сајт искључиво о тенису. Ајде покушаћу да нађем.
У сваком случају се извињавам што пореметих ред и закон овде. :) А ти, кад нађеш, пошаљи, баш бих волела да видим. :)
Знам да је било "_____ court". Не могу да се сетим прве речи у називу сајта. Небитно. Ево ти овде: http://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Santana
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Jako poznat teniser, inače. U penziji.
Агаси?
Мекинро?
Još jedna pomoć - Nije Amerikanac.
Стефан Едберг из Шведске.
Ništa, pravo u jaja.:) Bravo. 83. na juniorskom US openu. Imao čovek jak servis, šta ćeš.
Да, а притом је јако чудно сервирао, врло непрофи. Читала сам да, кад су му тражили изјаву, он је одвалио: шта хоћете да вам кажем, не кајем се. :)
Ништа, постави питање.
Хмм, пошто је тенис биЈо моја пасија, једно питање које можда не задовољава форме овог квиза, ал` ми ништа друго не пада напамет:
Чија је чувена изјава " Трава је за краве"?
Mora da je od nekog šljakatora, koji nikad nije prošao 3.kolo Vimbldona. :) Gustavo Kuerten, recimo.
Иван Лендл. Ако се не варам он је два пута долазио и до финала Вимблдона.
Не, не, овај је освојио Вимблдон још као јуниор, а касније и 8 Гренд Слема. Осамдесетих је био најплаћенији тенисер света.
Тачно, Пеки, палица је твоја.
Beker, utajivač poreza?
E, cvrc. :)
Ништа, канда си се малко зезнула. Читао сам баш скоро о томе. Изјава припада Мануелу Сантани, касније су га цитирали, између осталих и Лендл и Куертен.
Ахаха, НМФ, канда немогуће! Имаш ли неки линк да ја прочитам то писуваније? :)
Јој, јеботе... Неки сајт искључиво о тенису. Ајде покушаћу да нађем.
У сваком случају се извињавам што пореметих ред и закон овде. :) А ти, кад нађеш, пошаљи, баш бих волела да видим. :)
Знам да је било "_____ court". Не могу да се сетим прве речи у називу сајта. Небитно. Ево ти овде: http://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Santana