U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Невероватно. Ја сам чула да је заправо та наводна Лендлова изјава приписивана Сафину. Хвала и извин`те још једном! :)
http://www.cross-court.net/2010/06/trava-je-za-krave-ja-sam-krava.html
Ево и сајта на ком сам прочитао. Хвала анонимном помоћнику :)
Нека постави неко питање.
Који спортиста је као дете повредио екстремитет помоћу којег је касније постао један од највећих мајстора у својој професији, иако су му даване изузетно мале шансе да ће уопште моћи да залечи повреду и да се служи истим?
Давид Виља?
Ноуп.
Рибери?
Армстронг? Мислим, мудо није екстремитет, ал је баш потребно за врхунски бициклизам. :)
Није, Млато, мада ми се свиђа како размишљаш. :)
Пеки, Риберију је у саобраћајци озлеђено лице. Можда изгледом плаши противнике, али нисам на то мислио.
Гаринча? Имао је краћу ногу.
А још су му и обе ноге биле накривљене удесно, али је то урођено.
Чекај, јел јесте?
Кажем ти урођена аномалија. У питању сам навео да је повреда задобијена у детињству. Их, бре, Пеки, све си погубљен. :)
ko sad postavlja pitanje?
Да погодимо прво спорт. :)
Фудбал?
Не. Ево хинт: још раније у детињству преживео опаку болештину.
Neki košarkaš, naš?
Ни једно, ни друго.
Тенисер?
Меси?