Спортски квиз

1. То што каже Самхаин хахаха

2. Амерички фудбал, добио име по дужини лопте која је дугачка једну стопу. Самхаине, рагби нема везе са укаквом "врстом" фудбала.

3. Значи, ја? :Д

4. Ае, шутирај

5. Самхаине, ајде прочитај питање опет па ми кажи којих су то 10 "тачних" одговора пали већ.

6. Са'ћу, са'ћу. Директ у јајца. :)

Фудбалска репрезентација које државе мора да тренира у некој другој земљи, јер је њена територија мања од површине фудбалског терена?

7. Скок с мотком, скок с лоптом... "тачних", бре. ;)

8. Ахахахаха, па то је Силенд, скоро сам читао о Микродржавама, и ладно имају своје Светско Првенство у фудбалу, морам ти наћи линк.

9. Хахаха!

Ништа од тога.

10. Црна Гора?

Ау брате, одавно се нисам толико оволико исмејао за једно вече на овом сајту. Шоу.

11. Јеби се, Данкане! Срушио си ми (нам) снешка. :)

12. Сад читам о тој "држави"...

Države koje su priznale nezavisnost: zvanično nijedna

13. http://www.soko-zabava.info/sportske-zanimljivosti/288-drava-manja-od-terena.html, ево и овде.

Данкане, џукело, није требало да одговориш. Излудео бих остале :)

14. Могли би ми да признамо независност, по цену да они не признају независност Косова. То би био велики дипломатски успех за Србију. Дан победе, тако нешто.

15. Ова Паданија кида, јеботе!

16. Евертонко, поручила ти је једна особа да нема ништа од кафе. :П

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.