Јебига, НМФ, шта ћу кад сам бааааш читао много о тим државама, и убо си ме питањем :))
Ае, ја да поставим, НМФ не игра ову партију, ок?
Који тенисер је уместо живота у колицима после прелома кичме изабрао поново спорт и спартанским тренинзима и челичном вољом одмах по повратку освојио јак турнр у Лас Вегасу и убрзо се вратио у ТОП 10?
Чекај Данкане, тај је поломио кичму и сад игра тенис у колицима, шта? Ништа ја овде не разумем, збунио си ме кад си рекао да није Марко Ђоковић, сад и ово...
Јебига, НМФ, шта ћу кад сам бааааш читао много о тим државама, и убо си ме питањем :))
Ае, ја да поставим, НМФ не игра ову партију, ок?
Који тенисер је уместо живота у колицима после прелома кичме изабрао поново спорт и спартанским тренинзима и челичном вољом одмах по повратку освојио јак турнр у Лас Вегасу и убрзо се вратио у ТОП 10?
Наравно да кидају, кад имају марџу на грбу.
Јебали вас ти спортови...
Федерер?
pre minut
Евертонко, поручила ти је једна особа да нема ништа од кафе. :П
Пенета? Њу је јебо Моја и онај наш Вемић. Шо сам ја гори од њих, а и иста смо генерација она и ја :))
Ђоковић? Али не овај Новак, него Марко.
Не, нису они.
Патрик Рафтер?
Па ко је онда ако нису Ђоковићи? Они су ваљда измислили тенис.
Ахахаха, Пеки ова ти је добра :))) Питање је више за нас који пратимо тенис и пре Ђоковића. Није Рафтер, активан је тенисер, ето хинта.
U top 10 najpoželjnijih Evropljana u Holivudu?
Ili u top 10 igrača sveta?
Izjebo me Mlata.
Ово друго, Есперанто :)
Чекај Данкане, тај је поломио кичму и сад игра тенис у колицима, шта? Ништа ја овде не разумем, збунио си ме кад си рекао да није Марко Ђоковић, сад и ово...
Волео би да је Пенета, а? Е, па, курац. Њену кафу пијем ја! :П
Бивша понуђивачица кафе је забезекнута након твог одговора. :)
Родик инвалид?
Пеки, па видиш да те јебе, има и онај најмлађи син, он је...
Јебига дупло в, схватио сам у међувремену па сам избрисао пост.
Данк, неки Европљанин?
Пеки, поломио је кичму и то се јааасно види сад кад игра кад га гледаш из профила. Не, не игра у колицима, игра прави тенис.
НМФ, знам, добио сам напушавајући певете.
Самхаине, блиѕу.
Фиш?
Серена?
Агаси?