Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ахахаха, Пеки победио!!!
Па кад је уз'о да крка прасетину против Мекенроа.
Prasica debela.
Чек, је л' игр'о против Мекенроа ил' Бекера?
То, Самхаине. Вози!
Озбиљно? Ово нисам знао јеботе.
Пфф. Ево нешто лако. Стојаковић је био два пута заредом најбољи тројкаш НБА Лиге. Два лика су то била три пута и они су рекордери у томе. Дајте имена.
Реџи Милер и...
Данкане, бруко. :)
Ратко Варда?
Ала ти је лако, утера ти свако.
Ja znam za Birda, ne znam ko je drugi.
Е мој Данкане, кад ја знам, а ти не знаш. А био снимак у оним сећањима на СОС-у па сам ту видео...
Јесте, Бирд је први.
А, ја сам НБА престао да пратим кад је Хјустон тукао Орландо 4-0 у серији. Знаш кад је то било, јеботе!
Е ово је било пре тога... ;) Није Варда, није Милер.
Против Мекинроа, четвртфинале Вимблдона. Док се овај свађао са судијом, он човек направио сендвич и засео међ' публику. :)
Реј Ален?
Онда Џон Старкс.
Јок.