Спортски квиз

1. Серена?

Човече, какво вече на Вукајлији, дуго се нисам овако смејао стварима прочитаним овде. :)))

2. НМФ ме разочарао, мислио сам да је он човек од знања. Па то свако ко прати тенис МОРА да зна...

Није Фиша.

3. А јел он био у топ10 пре прелома?

4. ТО! Пеки шутираш

5. Никад нисам чуо то о Блејку. Знам да и сад слабо игра због повреда, али оно... А и тек сам се сад сконцентрисао на питање. :)

6. Који тенисер је имао често обичај да судије исправља када му лоше изговоре презиме у току меча. Оно, судија каже резултат, каже да он води и врљаво му изговори презиме, а овај приђе и крене да га учи како да каже.

7. ИваниНевиЧ. :)

Ево, ово је за Данета, да се искупим.

8. Да, бре. Има и аутобиографију, била бестселер

Breaking Back: How I Lost Everything and Won Back My Life

9. Багдатис. Једном је судио неки Турчин и намерно му погрешно изговорио име као - Бешикташ. Овај га изб'о.

10. Ае нмф, цепај даље.

11. па ово било прелако, јбт. Иванинович хаха

12. Па него шта, ја ли ћу да лупам главу овде да смишљам питање па да вас чекам до зоре да погађате. :)

13. Шта је прославило Бобу Живојиновића?

14. Добро, Данкане, ал' није прошло 20 секунди од постављања питања, поштуј то. :Д

15. Борис Бекер

16. Један комичан догађај.

17. Да није тенис?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.