Спортски квиз

1. Zar nismo tad mi bili sampioni?? :)))

Askrabic?

2. Јесте, били сте, лол.

Овај играч има најбољи учинак у лиги на утакмици где је играо за вас против вас.

Није Ашкрабић.

3. Није више активан. Није Пен.

4. Radivojevic Vuk. lololo

5. Није. Овај је играо и у НБА.

6. лик што је играо за лашко, не знам како се зове, ал мислим да се презива Викс или тако нешто.

7. Do jaja.

Kako se zove izdanak Zvezdine skole, plej, koji apsolutno nista nije uradio u karijeri, igrao u Srbiji po svim klubovima, cak u jednom trenutku bio i u Spaniji, a sad igra u Makedoniji? Pricalo se da ce biti dobar igrac.

8. превише тражиш. изданак звездине школе кошарке који апсолутно није ништа урадио у каријери. мислим стварно, знаш ли колико је таквих?

9. Igrao u Radnickom pre par sezona.

10. Стивен Марковић? Мирко Ковач?

11. Nije Stiven, i meni je pao na pamet, al' nije on u makedoniji, a sumnjam da je bio po španiji.

12. Nije Stiven, ali ovaj isto ima ime koje zvuci cudno kod nas. Crkveno zvuci ustvari. :D

13. Vladislav Dragojlović

14. Plej. Igrao i za Hemofarm. I Buducnost. I Olimpiju. Buducnost.

Cak isao na draft jedne godine, ali nije draftovan.

15. O jebemumater, jel imao neko strano ili crkveno ime? Meni na pamet pada Aleksej Nešić, sećam ga se još kad sam deca bio...

16. То је Нешовић, а могуће да је он.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.