лажеш! сигуран сам да је вилијамс драфтован 2006. а то је година драфтовања косте перовића.
едит: будући да се сијалица неће удостојити да ми уступи право да поставим питање, ја ћу си сам дати исто јер знам да имам право.
елем, на драфту 2003. појавила су се 3 играча из подгоричке будућности. сва три су наступала у нба. која су то три играча?
Ispade da smo obojica u pravu, ima dva Markusa Vilijamsa, 2006. je draftovan ovaj što igra u Zvezdi i sa njim je bio Kosta Perović, a 2007. je draftovan drugi Markus Vilijams (nisam proveravao, jebiga) sa kojim su bili Ejsi Lo i Stefon Lazme...
Лол, па ти ниси често на квизу. Кад благоја остави хинт да га неко име подсећа на нешто, то може да буде тотално супротно.
Šta znam, ja znam njegova (ne)fudbalska pitanja...
Jeste ALEKSEJ Nesovic.. :D
Brate kako nije crkveno, rimuje se sa Irinej..
Hahaha :D
Хахаха, мени је некако више канадско име. Римује се са хокеј.
Meni rusko, pa kao Rusija-Srbija, ista vera, ruska crkva, Aleksej.
EDIT: Aj postavljajte nesto
Aj ja ću jedno netipično moje...
Vranjes iiiii neko?
Ne, evo pomoć, zaigali su za Partizan posle drafta i NBA karijere...
коста перовић сигурица
nije... jedini naš igrač koji se te godine pojavio na draftu je Milovan Raković
лажеш! сигуран сам да је вилијамс драфтован 2006. а то је година драфтовања косте перовића.
едит: будући да се сијалица неће удостојити да ми уступи право да поставим питање, ја ћу си сам дати исто јер знам да имам право.
елем, на драфту 2003. појавила су се 3 играча из подгоричке будућности. сва три су наступала у нба. која су то три играча?
Čabarkapa, Rakočević, Pavlović šta ja znam nalupao sam
Riho, nije 2006. nego 2007. a te godine su se pojavila još dva buduća Partizanova igrača...
Ispade da smo obojica u pravu, ima dva Markusa Vilijamsa, 2006. je draftovan ovaj što igra u Zvezdi i sa njim je bio Kosta Perović, a 2007. je draftovan drugi Markus Vilijams (nisam proveravao, jebiga) sa kojim su bili Ejsi Lo i Stefon Lazme...
левен није.
јбг сијалице. како год, није ни битно. нек се дјеца играју
Vranes, Vucevic, Kuk? :D
лололо па скоро
Vraneš, Vučević, Pavlović?
2/3