Атендовати = увеличати својим присуством. ...Вељко се са сетом присећао оних спокојних дана... ...када је Но1е атендовао Анастасијином рођендану, а ди-џеј Крмак увесељавао пијане госте у тами Стефан Браун клуба. (И. Андрић)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ајде, Главни, таман је живнуо квиз.
Robinson ozbiljna njuska, jedan od najboljih. Ajde stec cepaj ako nema glavnog pa kad dodje nek postavi
Ево једно ревијално, па ако се не појави Главни, наставићемо.
Džela?
Јок.
Autor koji bije majku svoju?
Мислиш матер?
Misli
Јесте, ја (хексам!), тачан одговор.
Главни није ту, ајмо једно лагано.
Ко је играч у плавом дресу?
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/90057_351X180.jpg
Bravo. Sad ja pitam.
Koji autor obožava da posećuje maskembale?
ALO MAJMUNE JA SAM POGODIJO JA PITAM
Evo ja cu umesto bohora, znam sta hoce: kako se zvao predsednik srpskog fudbalskog kluba koji je bio sampion zemlje a sada igra petu ligu?
Мислиш који аутор је био присиљен да два пута атендује на таквим ивентовима?
Stec meni lici na vilotica ali ne bih rekao da je on igrao u smederevu/sartidu
ceca
ne misli
Šta znači atenduje?
Coa ajd piši ti umesto mene idem da se banjam pa da gledam Lš. Samo na kraj posta udari
Bohor
Атендовати = увеличати својим присуством. ...Вељко се са сетом присећао оних спокојних дана... ...када је Но1е атендовао Анастасијином рођендану, а ди-џеј Крмак увесељавао пијане госте у тами Стефан Браун клуба. (И. Андрић)
Није Вилота.