Спортски квиз

1. ДВЕ ХИЉАДЕ СТРАНА!

\o/ \o/ \o/

2. Оде на 2001. лоло

3. ponosan sam shto sam deo ovog momenta

4. да парафразирам ........крајслера....., ми смо омогућили овој теми да пређе 2000 страна

5. Ovu pobedu posvećujem treneru, saigračima, stručnom štabu, publici, vernim fanovima i navijačima koji su tu uvek uz nas. Mojoj predivnoj supruzi/gi mojim ćerkama Mejsi i Steli i sinovima Brendonu i Džejmsu Andersonu.

Bez vas ne bismo uspeli

LOVE YA'LL

6. Odo da izonanišem na predivno sećanje na ovaj momenat

7. Ево да обележимо овај свечарски тренутак одговарајућим питањем.

Четири дана пре него што је ова тема пребацила 2000 страна (!), Џералд Грин из Уникахе убацио је 500,000. поен у УЛЕБ Евролиги на утакмици са Арманијем. Која клуб је на првом месту по броју постигнутих поена, са 26,142 поена?

8. Tau Keramika Kaha Laboral Kuća Saski Baskonija ili kako god da se sad zovu

9. Лаборал Кућа/Куча, јесте.

10. aj nek neko drugi postavlja pitanja, evo može Reme ako oće.

11. Ko je osvojio zlatnu medalju za Jugoslaviju na OI 84' u rvanju slobodnim stilom?

12. Џералд Грин из Уникахе

Lolo, bilo bi lepo kad bi igrači kao Džerald igrali u Evropi. Ovo je Kejleb. :)

Doduše, ni Džerald nije baš neki igrač, al aj sad...

13. Jeste Šarlo, cepaj dalje.

14. Amerikanci su bojkotovali Olimpijske igre 1980 u SSSR-u, a Rusi su bojkotovali Olimpijske igre u Americi 1984. Koja zemlja je jedina bojkotovala i jedne i druge igre?

15. нека латиноамеричка? боливија?

16. ne.
    nije južnoamerička zemlja.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.