Спортски квиз

1. svaka čast. teraj dalje...

2. sjetio sam ga se iz utakmica sa jugoslavijom

elem

KO JEIGRO LEVOG BOČNOG NA EVROPSKOM PRVENSTVU 2004 ZA MLADE U-21 ZA SRBIJU I CRNU GORU, OSIM MIJAILOVIĆA?

3. bela ileš
    sjetio sam ga se iz utakmica sa jugoslavijom

lol

4. btw, tačan odgovor je bio Lajoš Detari.

5. krhko i površno znanje...
    šta je melonja. jel to nešto kao blavor?

6. Marko perovic?

7. E mozda i simon vukcevic

8. bojan neziri lololo teraj dalje

9. krhko i površno znanje...

Jel ti to meni, ili sebi?

10. Тренутни капитен репрезентације Ирана је први капитен у историји репрезентације Ирана који је...?

11. sojeji ili kao li se vec cita.igra je u spaniji.manje-vise,uz azizija je jedan od retkih igraca irana za koje sam cuo.

12. Није тај лик. Није ни битно ко је, поента је у тој једној особини која га издваја од свих осталих играча који су икада били капитени Ирана

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.