Спортски квиз

1. jes, pucaj penal stivene!

2. Стадион ког фудбалског клуба је слаткиш?

3. bio sam pocetkom septembra tamo :)

4. Бомбоњеретина. Ајде, Келте, дај питање.

5. До јаја... :) Да није случајно био дерби тад? То би тек био доживљај.

Тачно, наравно, пуцај.

6. kad je italija upala u 6 nations cup, koji je tada bio 5 nations (rugby, glavno evropsko takmicenje, nesto kao dejvis kup), ubacena je umesto jedne druge reprezentacije koja je verovatno bila bolja od njih. koje?

7. nije bio derbi... imao sam sansu da odgledam utakmicu sa san lorencom, al nisam mogo zbog posla :/

8. sta je bilo misevi? ni da beknete :)

9. Ја тек сад видех. Чек мало, они су упали у фајв нејшнс кап, који је онда променио назив у сикс нејшнс кап, а ипак су ушли уместо неког? :)

Можда Нови Зеланд?

10. Јебем те у трик питање. :Д

11. nene... bilo je 3 reprezentacija koje su mogle da upadnu, od toga dve bolje od trece. e sad, jedna od te dve je bila italija a druga ?

12. btw... evropsko takmicenje :)

13. Провалио сам шта сам написао. :) Збунио си ме питањем.

Шта ја знам ко игра рагби!? Чини ми се да Румуни нису лоши...

14. cini mi se da si u pravu... svaka cast :)

15. inace italijani upali samo iz marketinskih razloga, a naduvavaju ih redovno svi u ovom kupu. rumuni su bili (i verovatno su sad) bolji od njih

16. Баш вас посматрам, пошто немам појма о овој теми... Знаш кад би ми Румуни пали на памет...

17. aj NMF, il cu ja ako te mrzi jos jedno, pa da spavam a vi pogadjajte do sutra :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.