Спортски квиз

1. Da, nego nisam osvezio stranicu.

2. Дај помоћ.

3. Dao sam pomoć u prethodnom postu.

4. Хтели су да играју са Енглезима као Велика Британија?

5. Nisu hteli da budu u istom gradu sa Englezima?

6. Неколицина играча одлучила да игра за Енглеску, па нису могли да саставе тим. Лупам, али можда је било могуће тад.

7. Nije ni to...
    Ima veze sa kvalifikacijama za to svetsko takođe...

8. Ма дај, ово је претешко, сад сам прочитао на Википедији, ово је немогуће погодити, једино ако знаш...

9. Onda postavljajte pitanje...

10. Нису хтели да учествују, осим ако у Британским квалификацијам буду први. Добро сам разумео?

Дај неко друго.

11. Ајде ја ћу гугловски да објасним. Шкоти нису хтели да играју зато што су играли у квалификацима са Енглезима, а Енглеска се обавезовала да ће да игра на првенству, без обзира на резултате у квалификацијама. Е сад, председник фудбалског савеза Шкотске је рекао да ће Шкотска да учествује, само ако буде прва у групи, што није био случај зато што су били други. После је и капитен Енглеске убедио капитена Шкотске да се предомисли и овај и јесте, али је председник ФСШ остао при свом и нису учествовали.

Ма могли смо да погодимо. :)

12. Da, jeste.
    Kad sam već krenuo sa SP...
    Koja reprezentacija je prva ostvarila pobedu neke zemlje iz Afrike na SP?

13. Камерун?

14. Nije...Severnije...

15. Jeste Tunis je.
    Dvajt postavlja pitanje...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.