Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@black
Vrlo verovatno, mada je izređo sve Bg klubove...
Jao, bravo za mene! :) brate, nemoj više o košarci, iam se svi iznalupamo samo tako :)
U kurac. Sad smo ko oni kojima ime počinje na d a završava se na ebili. :) Jebi se, daj novo pitanje, ovo si sam odgovorio. I jeb'o te Mileta Firefox the Mozilla. :)
:) Aj dok ja smislim pitanje nek postavi neko drugi....
Ne stvarno brate, daj neko novo pitanje, krompiri sam ga ja pogodio... :)
http://www.fans-elanchalon.net/joueurs/photos/MiletaLISICA429.jpg
Ili ovako, koji je jedini fudbaler u istoriji francuskog casopisa Lkip koji je dobio ocenu 11 za jedan svoj nastup na svetskom prvenstvu?
(mada moguce da nije Lkip, al mrzi me da kopam...:))
Šekularac.
Hel jea.:)
Odlično. Ček da smislim.
Koji naš fudbaler je uspeo da samo dva puta igra za nacionalni tim (ma kako se zvao) a da za ta "samo dva puta" da jedan gol i to baš Argentini...
(možda je i jedini kome se ovo desilo)
Au , kakvo pitanje Vlajko, sat vremena niko da pokusa da odgovori:)
Jebemliga, zajebano, to je neka prijateljska utakmica verovatno bila? Mozda Damir Čakar,ako je on uopste i igrao za reprezentaciju?
Ajde ja cu da probam da pogadjam malo
Josip Katalinski?
Где њега нађе? Па он се наиграо за репрезентацију, каже човек само 2 пута...
A dobro palo mi na pamet, ne znam ni koliko je igrao, ali mi se učinilo da nije igrao nešto mnogo a da je poznat tako po nekom bitnom golu...
Proverih, igrao 40ak puta, maj mistejk, ali imaj u vidu da sam se ja rodila 12 godina nakon što je on prestao da igra za reprezentaciju :P
Zoran Jovičić?
ubeđena sam da je on, 98. tako nešto?
ja se uplašio da mi je post nevidljiv :)
ma ovo mi palo na pamet jer pre neki dan kad je igrala Argentina jedan moj drugar navede ovog igrača...
a sada da se vratimo odgovorima:
Čakar - nije, ali je igro za reprezentaciju samo nije dao gol...
Katalinski - ČRČika p aon se ko što reče Samhain naigrao za reprezentaciju...
aj dalje...mada je Kasper u pravu...prijateljska je u pitanju...
Zoran Jovičić?
khm khm? ajd mi vidi post, napisala sam dok si kucao ovo svašta nešto gore, a kopka me :D
uspaljnica sam :P
Lele, kukala mi majka, kako bre ovo nisam video? :)
1996.e Zoran Jovičić je dao pobedonosni pogodak protiv Argentine...inače igrao je u Zvezdi...Svaka čast, a ostali...e žensko da vas pobedi...
uf, a taman sam mislio da čerečim ovim pitanjem...aj nastavi dalje...
evo ovdek:
http://www.footballdatabase.eu/football.coupe.argentine.serbie-montenegro.28698.en.html
Jeeeej \o/ \o/ \o/
Iz kog nesvakidašnjeg razloga je reprezentacija jedne Azijske zemlje morala da napusti Svetsko prvenstvo sredinom prošlog veka?
I koja?
Indija, ne dali im bosi da igraju :)