Спортски квиз

1. Погодио си Кириленко, а сад погледај мој аватар.

Вукла силне повреде. Тренутно није активна, али постоји могућност да се врати.

2. Јаој, Влајко, где су ти очи!?

O vkusi se ne raspravja, bratko :)

3. A ova druga nije ?

4. Погрешно си ме схватио, Влајко. Циљао сам на то да не гледаш аватар. :)

5. Pratiš ženski tenis?

6. Ништа ја овде не разумем, Кириленко и Пенета?

7. Бодем ја нешто. Терај, Пеки.

8. Нисам сигуран колико ово има везе са спортом, али ајде.

У Енглеској се сваке године одржава такмичење где такмичари трче низ брдо и јуре нешто. На крају сви заврше поломљени као пичкице, али ајде...

Питање је, шта јуре?

9. Постављај даље.

10. Ал' увек закуцам кад дођем на ред.

Ево једно лако, која два легендарна фудбалера су из Уба?

11. Драган Џајић и Дуле Савић.

12. Није већ Радослав Петровић. ;)

Постављај даље.

13. Око сина ког легендарног фудбалера се ових дана отимају фудбалски савези двеју европских земаља?

14. Играће за Алжир на крају. ;)

Ево нпр. која три наша кошаркаша са овог СП-а су рођена у Хрватској?

15. Bjelica, Kešelj i recimo Savanović?

16. Шешељ и Блејица нису, а изгледа није ни Саван. Негде сам читао да је он рођен у Задру или Загребу али изгледа да то није тачно тако да остају само двојица.

17. Мачван је из Вуковара, а други можда Паунић?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.