Спортски квиз

1. Peki ragbi nije olimpijski sport :)

Jel zimski ili letnji?

2. Одбојка!

3. Cuj odbojka, pa reko je zbog grubosti

da nie karling

4. Па одбојка је груб спорт. Пипају се за буљу, гурају прстенце и штатијазнам.

5. pederi jebo ih ja, mada zenska odbojka i nie pederasta, cak me i pali

6. И мене. То можемо на теми Дркање да кажемо јавно!

7. sta bre javno, ima da kazemo pred svima

8. Ајмо на Дркање, па да поразговарамо.

9. Evo pitanje.
    Koji igrac za 20+ godina igracke karijere nikada nije dobio crveni karton?

10. Jebote, ja zaboravio da sam postavio pitanje :)

Nije ragbi, nije karling, nije odbojka, jeste letnji sport.

Chaveze, Šmajhel :)

Možete paralelnod a odgovarate na oba pitanja.

11. Koji igrac nikad nije povredio drugog igraca, a vazi za grubog igraca?

Mozete paralelno na tri pitanja :)

Da nije hokej na travi?

I ono ne znam dal` je Smahjel, da nije mozda Gigs? Ne secam se da sam video njega i crveni karton u istoj sceni...mozda tripujem.

Jel` aktivan igrac i dalje?

12. А да поставим и ја једно питање, па да бирате на које хоћете да одговарате? :) Влајково питање има приоритет. Да није одговор рукомет?

13. Da prepravim pitanje - za 20+ godina igranja, ali nije golman.
    (:

14. Oho, nisam video dogovor. Jeste, Gigs je.
    Bog.
    (:

15. Ajde sad onda moj igrac koji nije povredio drugog igraca, a vazi za grubog.

I cekamo odgovor na sport koji se ukida, rukomet i hokej na travi su u opticaju.

16. Rukomet, dragi moji.
    Čitao sam pre dve nedelje u Sportu, ono kad počela Super Liga, nisam mogo da bilivujem.

A što se tiče , niknejmovog pitanja, nadam se da misliš na fudbal, moj odgovor onda u tom slučaju nek bude Đenaro Gatuzo.

17. Не сери да ће рукомет да избаце?! Ја лупио, пошто је први груб спорт који ми је пао на памет.

18. Не сери да ће рукомет да избаце?! Ја лупио, пошто је први груб спорт који ми је пао на памет.

Pa kao im pretili, napisali to u Sportu pre dve nedelje, možda je i tačno, a možda i lože narod.

19. Gatuzo dragi moji :) Prosto neverovatan podatak :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.