Спортски квиз

1. Нема га сад кад је најпотребније, и онда кад неко други постави питање, он се љути :))

2. Покушавам да се сетим нешто, али ништа... Нека постави неко други...

3. Can I, can I?
    :)

Ko je najsvestraniji sportista ikada?

4. Možeš i da objasniš zašto to misliš, ono u nastavku, da saznamo nešto novo :)

Nije Šakil

Nije Majkl

5. E sad si me sjebao, ovo nemam pojma uopšte..

6. Šarlot Loti Dod

Neka engleskinja, osvojila je ženski Vimbldon singl pet puta, osvojila je bronzu 1908. na olimpijadi, iz streljaštva. Bavila se i golfom, hokejem na travi i još mnogo sportova. Rođena negde u 19. veku.

Sources: Moja keva.

7. Нисам знао да Гугл сматраш за своју кеву. :)

8. Мислим да је Михаел Шумахер

9. Ne, ovo mi je stvarno rekla moja keva. Nisam izguglao. :)

10. Slavoljub Psiho Đorđević

svestran čovek.... Mogao je da igra boćanje, kuglanje, da pljuje u dalj, smrdi na sto metara, radi u nekom rudniku bilo šta, a on izabrao da igra fudbal....

11. Črč pab, ko je pogodio?

12. Filozofe ne pravi se žbun nego pucaj

peki :))) ti baš hoćeš danas da te vodim na piće :D

Pošto potežemo tate, mame guglove, sad kad zovnem svog dečka Acu Stojanovića, najebali ste.

Inače bavila se i toboganstvnom! Moje omiljeno :D
    Inače evo originalnog teksta, vrlo je sličan:
    Najsvestraniji sportista svih vremena: Sarlota "Loti" Dod (1871-1960) pobednica u Vimbldonu u pojedinacnoj konkurenciji pet puta, od 1887. do 1893. god. pobedila je na zenskom prvenstvu V. Britanije u golfu 1904. godine, osvojila srebrnu medalju u strelicarstvu na Olimpijadi 1908, bila u engleskoj hohejaskoj reprezentaciji 1899. Isticala su u klizanju i toboganstvu.

13. Имала је слабу конкуренцију у тобоганству, главни проблем је био то што није имала са ким да тренира зими, не дају клинцима родитељи да изађу из куће. :)

14. Ko je osnovao Fudbalski Savez Devičanskih Ostrva, i koje decenije?
    Neću baš da cepidlačim za tačnu godinu.

15. Девица Марија, први век.

16. To postoji?! Filozofe nema imaginarnih događaja, znaš?

17. Znam, to stvarno postoji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.