Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Нема га сад кад је најпотребније, и онда кад неко други постави питање, он се љути :))
Покушавам да се сетим нешто, али ништа... Нека постави неко други...
Can I, can I?
:)
Ko je najsvestraniji sportista ikada?
Šakil O Nil?
Majkl Džordan?
Možeš i da objasniš zašto to misliš, ono u nastavku, da saznamo nešto novo :)
Nije Šakil
Nije Majkl
E sad si me sjebao, ovo nemam pojma uopšte..
Šarlot Loti Dod
Neka engleskinja, osvojila je ženski Vimbldon singl pet puta, osvojila je bronzu 1908. na olimpijadi, iz streljaštva. Bavila se i golfom, hokejem na travi i još mnogo sportova. Rođena negde u 19. veku.
Sources: Moja keva.
Нисам знао да Гугл сматраш за своју кеву. :)
Мислим да је Михаел Шумахер
Ne, ovo mi je stvarno rekla moja keva. Nisam izguglao. :)
Slavoljub Psiho Đorđević
svestran čovek.... Mogao je da igra boćanje, kuglanje, da pljuje u dalj, smrdi na sto metara, radi u nekom rudniku bilo šta, a on izabrao da igra fudbal....
Črč pab, ko je pogodio?
Filozofe ne pravi se žbun nego pucaj
peki :))) ti baš hoćeš danas da te vodim na piće :D
Pošto potežemo tate, mame guglove, sad kad zovnem svog dečka Acu Stojanovića, najebali ste.
Inače bavila se i toboganstvnom! Moje omiljeno :D
Inače evo originalnog teksta, vrlo je sličan:
Najsvestraniji sportista svih vremena: Sarlota "Loti" Dod (1871-1960) pobednica u Vimbldonu u pojedinacnoj konkurenciji pet puta, od 1887. do 1893. god. pobedila je na zenskom prvenstvu V. Britanije u golfu 1904. godine, osvojila srebrnu medalju u strelicarstvu na Olimpijadi 1908, bila u engleskoj hohejaskoj reprezentaciji 1899. Isticala su u klizanju i toboganstvu.
Имала је слабу конкуренцију у тобоганству, главни проблем је био то што није имала са ким да тренира зими, не дају клинцима родитељи да изађу из куће. :)
Ko je osnovao Fudbalski Savez Devičanskih Ostrva, i koje decenije?
Neću baš da cepidlačim za tačnu godinu.
Neki nejebac?
Девица Марија, први век.
To postoji?! Filozofe nema imaginarnih događaja, znaš?
Znam, to stvarno postoji.