Спортски квиз

1. JEZIVI, bingo! Yard sale
    Ameri, englezi, ovi sto zive pod alpima iznose skije na dvorisne rasprodaje redovno u prolece, i onda ko se prospe tako da mu cela oprema poispada svi sa sprdnjom docekaju :)
    Vidi ga ovaj Šlirendzauer što pravi rasprodaju do sred Garmišpartenkirhena.

2. Church pub,fino si nam zamrckala ovo danas... :) Ajde Jezivi,ali mojne neke rasprodaje! :)

3. 'Ajd' sad jedno jezivo lako pitanje,vezano za prethodnu temu.Ko je od skakaca prvi preleteo 200 meteri?:)

4. Hehehe :) gulili biste još da vam ovaj jard nisam rekla :D
    Sad ste spremni za sezonu :P

5. Ja sam veliki ljubitelj ski skokova,ali cesce se pri padu koristi izraz face plant,cuo sam i za rasprodaju,ali mi nije palo na pamet.

6. Onaj Finac,al' mu ne znam ime tacno... :) mesam ga sa Mikom Hakinenom..i dok on ucini zum zum,on odleti pitaj Boga koja je to brzina!

7. Nije hrabri brka iz Poljske...

8. Ne,nije ni on...To se desilo krajem osamdesetih,eto male pomoci.

9. E taj Peki,na njega sam ja mislio. :D

10. Izvinjavam se na dezinformaciji,pocetak devedesetih je u pitanju

11. Blizu si sumporbrate,on jeste preleteo 200,ali zbog pada iliti rasprodaje:),nije priznat rezultat.

12. Izvinjavam se zbog kasnjenja sa odgovorom,problemi sa netom.Nije,ali je iz te ekipe,Jensov veliki protivnik.Finac.

13. Bravo,to je taj deckonja.

14. Pogodio si,Nieminen je u pitanju.Planica 1994. 203 m.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.