Спортски квиз

1. E cvrc! Ne moze tako,nije jos zima! Vrati se na ove "normalne" sportove! :P
    Pazi da ne padnes! :DDDD

2. Za šaljive izraze je tata predražinjo. Ja bih eventualno znao izraz za "spadanje brushaltera Renate Gečl i Katije Zajcinger" Ovo pojma nemam.

3. :) pa baš zato što nije zima, da vas malo zagrejem pred sezonu :P

Onda čekamo Predražinja, a ti Bleče alfa mužjače, nemoj da se stidiš kad hoćeš nešto da pitaš :P

4. E sad cu da odem na youtube i da pustam te skokove u nadi da ce neko da padne! :D

5. aman, daj neku pomoć :)

6. Ima veze sa nečim što amerikanci i englezi praktikuju u proleće i u jesen.

7. Idu na piknikovanje? :)

8. NE :D Nije ta fraza :D
    Vidi Ahonena otis'o na piknik ne prolazi :D

9. Da nije "face-plant"?

10. Mora da je Dusko Korac ispalio tu frazu:)

11. To je poznata fraza u svetu. Naši su je preveli. :)

12. Ja ne znam,pa da me jebe ceo stadion!

13. ajde ovako, ima dve reči, jedna je yard :)

14. Scotland yard! :DDD sve izraze sa yard koje znam nemaju veze sa bilo cime... :D

15. škk lupaš :D nije skotland jard :P

16. YARD SALE,damn it:)

17. Znam da nije Scotland yard,nego sam napravio kao foru... :P Pa sad cu da lupam sve izraze,ali bukvalno nemaju veze s vezom.
    Longest yard! :)

18. iz ogromne znatizelje sam potrazio na guglu i nasao... nikad cuo za taj izraz :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.