Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
јесте, цепај
Joj kako je to bilo strašno :///
Nemam ideju, prepuštam tebi, ili ko god da naiđe, idem u krevet, a ovo slučajno videh pa sam znala.
ја сам се баш сморио.... бедак...
Ништа ни ја, ако налети бвфдгфад нек пита! :)
100 mi tegli ajvara, pa kako možete ostaviti kviz bez pitanja?!
pa pitaj!:)
Evo jedno od mene
Ko je proglasen za najboljeg sportistu Jugoslavije 1973. god
Neki atletičar?
nije atleticar
Bobek
a nije ni fudbaler, inace, Bobek je imao 50 godina tada
Lupio sam.Musko ili zensko?
E da nije Mate Parlov, on je čini mi se dobijao ta priznanja u to vreme?
heh, blizu si bio, on je dobio nagradu godinu prije i godinu poslije
Auuu :D Ne znam stvarno, on je jedini kog znam, mislim to je ipak bila 16 godina pre nego što sam se rodila :D Nisam baš precizno vodila tefter, grešna mi duša :D :D
Izvinjenje, *BILA
Evo jos malo pomoci, ima jos slicnosti sa Parlovom
Dalipagic ?
Nije ni kosarkas
Ako ima sličnosti onda je bokser, ali ja nikog sem Parlova ne znam :)
Marijan Beneš?
Predrazinjo, nastavi....