Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jebiga, nisam ja kriv sto je Venger stedisa.
Mnogo dobar dil su napravili i sa novim stadionom, za stari su uzeli ogromne pare, a razlika u kapacitetu im donosi ekstraprofit. Naravno, da nije Vengera, verovatno bi bili na nuli, uz sav trud i dobre biznis planove.
Monaco
Ajde bre Djankozo postavljaj pitanje!
pa postavio je
vrati se na prethodnu stranu :)
Nije Monako.
Dzeri, opet si pijan ?
Inace, Venger je doktor.
Odo ja, a vi odgovarajte, mada ne verujem da ce iko pogoditi bez guglanja.
Mnoooooooooooooooogo tesko pitanje.
PSG?
Hhahahhaha, ne.
Pogadjajte vi, vraticu se kasnije.
jebes ga, ja pokusam jednom. Ako nisam u pravu onda izguglam, ne volim se igrati pogadjanja :)
Koja je svrha guglati?
zato sto me zanima odgovor, a ne da mi se cekati, rekoh, pokusam jednom i onda odustanem. Koja je svrha nabrajati sve klubove iz ligue 1 ili pogadjati brojeve koji je nosilac neko bio na US openu. Ili znas ili ne...
Ako guglaš nećeš jebati. :)
мислим да је монако!
Ja realno mislim da je u pitanju Olimpik Marsej...
@Gamby
Rekoh, ne koristim google za odgovore, da se razumijemo. Prvo onapisem ono sta mi je u glavi, i sta mislim da bi mogao biti odgovor, ali onda pocne da me kopka, a niko ne nudi nove odgovore ovdje :D
sent etijen? jedva sam se sjetio kako se zove klub, samo mi sent pauli vergla po glavi.
evo da preuzmem ovaj dio, zato sto sam nasao odgovor :)
nije ni sent etien
ako nije sent etijen, onda more biti da je bordo