Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebiga, nisam ja kriv sto je Venger stedisa.
Mnogo dobar dil su napravili i sa novim stadionom, za stari su uzeli ogromne pare, a razlika u kapacitetu im donosi ekstraprofit. Naravno, da nije Vengera, verovatno bi bili na nuli, uz sav trud i dobre biznis planove.
Monaco
Ajde bre Djankozo postavljaj pitanje!
pa postavio je
vrati se na prethodnu stranu :)
Nije Monako.
Dzeri, opet si pijan ?
Inace, Venger je doktor.
Odo ja, a vi odgovarajte, mada ne verujem da ce iko pogoditi bez guglanja.
Mnoooooooooooooooogo tesko pitanje.
PSG?
Hhahahhaha, ne.
Pogadjajte vi, vraticu se kasnije.
jebes ga, ja pokusam jednom. Ako nisam u pravu onda izguglam, ne volim se igrati pogadjanja :)
Koja je svrha guglati?
zato sto me zanima odgovor, a ne da mi se cekati, rekoh, pokusam jednom i onda odustanem. Koja je svrha nabrajati sve klubove iz ligue 1 ili pogadjati brojeve koji je nosilac neko bio na US openu. Ili znas ili ne...
Ako guglaš nećeš jebati. :)
мислим да је монако!
Ja realno mislim da je u pitanju Olimpik Marsej...
@Gamby
Rekoh, ne koristim google za odgovore, da se razumijemo. Prvo onapisem ono sta mi je u glavi, i sta mislim da bi mogao biti odgovor, ali onda pocne da me kopka, a niko ne nudi nove odgovore ovdje :D
sent etijen? jedva sam se sjetio kako se zove klub, samo mi sent pauli vergla po glavi.
evo da preuzmem ovaj dio, zato sto sam nasao odgovor :)
nije ni sent etien
ako nije sent etijen, onda more biti da je bordo