Спортски квиз

1. Selta,jebem ti život?!

2. nije selta, ovaj klub je igrao samo 5 puta u primeri, od toga 3 puta u periodu 2006-09

3. Uelva? Rekreativo...

4. sijalica ako pogodiš pucaću u tebe! :)

5. Daj što si takav, pa čovjek je nabrojao čitavu drugu špansku i ti ga zajeba na kraju?
    Jeste, Recreativo de Huelva, osnovani 1889.godine. Prvi su pobijedili neki portugalski klub, Sporting, lisabonski, to je bilo 1910ih godina

6. hahahahhahahahaha
    sijalica, kupi pancir :D

7. Salabajzer, izvini, ali danima se nisam ovako dobro ismijao :D :D :D :D

8. aaaa promasio si me...nja nja :D

ajde sad ja...igraci kog tima su poginuli u avionskoj nesreci kod superge 1949?
    pomoc, tim je sad drugoligas u svojoj zemlji

9. @sijalica
    Saću napraviti 59 duplih naloga i prosjek ti ide u debeo minus!Grrrr :)

10. Mefisto BL
    Ma opušteno,ovo je i mjesto za smijanje :)

11. uuu u srce si me pogodio sa tim...ali tvoja najbolja definicija je vrh...

12. jel tim evropski ili južnoamerički?

13. @sijalica
    Eh,to me je utješilo,hvala :)

14. i koji sport je u pitanju?

15. evropski je tim...

e salabajzeru, nema na cemu :)

16. Torino, jebo vas patak.

17. bravo tulumbae...jel sigurno nisi guglao?

18. ma nek si ti njima rekao tulume :D

19. Što bih guglao za tako nešto? Pa mi stariji to valjda znamo. Bilo je kilo emisija o tome, nego svi pamte Mančester pedesosme, a ko jebe Torino. :)

Inače, u tadašnjoj reprezentacijii Italije desetorica prvotimaca su bili iz Torina. Bit det.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.