Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ok, mislila sam da ima još nešto :D Ajde Zola kad si tu pucaj
Иако је најпознатији као Бомбоњера, који је прави назив стадиона Боке?
Ovo je lako. Alberto Armando. Ovo ime nosi od kraja devedesetih, ne znam kako se pre zvao...
El ima neke veze s Maradonom? :D :D malo da lupam kad već ne znam, i ove bombonjere bi mi trebalo 200 godina da se setim :D
Алберто Армандо је тачан одговор. :)
Следеће питање молићу.
Kako se zove prvi igrac jugoslovenskog porekla koji je zaigrao u Manchester Unitedu?
Чрч, ово је твоје поље. :)
Ne samo sto je bio prvi iz Jugoslavije, nego je bio prvi iz Istocne Evrope koji je zaigrao u Manchesteru. Njegov boravak na Old Traffordu i nije bio nesto zapazen, a bio je najskuplje placen igrac u istoriji Manchestera tada. U Mancheser je dosao iz Crvene Zvezde.
Ovaj je igrao na SP u Spaniji '82.
Јовановић?
A ime? :)
Preuzmi...
črč se izvinjava, imala je pvt seansu, znam ja koji je to jovanović
al pravo da vam kažem ja sam za njega čula tek 2005. kad je vidić otišao u manchester
i btw on je monteniger, da budemo načisto :D
Pa naravno kad je odigrao jednu sezonu u Manchesteru, pa je ekspresno poslat na pozajmicu. Kao sto rekoh, Samhain preuzimaj.
Чек само да смислим неко јебачко питање. ;)
Пфф стао мозак. Нешто лако, који наш фудбалер је тренирао у млађим селекцијама у Партизану, а онда отишао у Звезду и постао капитен и један од најбољих играча те генерације? Познат лик.
Деки Станковић.
Јбг. Настави...
Пјерлуиђи Колина није судио италијанску лигу 2008. зато што је потписао спонзорски уговор са једном компанијом. Која је то компанија?
Ja mislim da on to nije sudio zato sto je imao previse godina? Da nije neka u industriji piva?
Није.