Спортски квиз

1. Знао сам ја одма да је Хал. Нисам био присутан 2-3 сата, али да сам био, дао бих тачан одговор у најкраћем року :-)

2. Ево пошто Тулумбац нешто не поставља питање, онда ти покушај. :)

3. Како се зове најјачи спортски коментатор у бившој Југославији, човјек који је рекао оно чувено "људи, па да ли је ово могуће"?

4. Mladen Delić beše.

5. Mladen Delić

edit: imao si veće sise u foto finišu :P

6. Блек, постави ново питање.

7. Evo nešto lako i relaksirajuće: Kako se zvao čuveni tandem koji je uglavnom vodio radijske prenose derbija 80-ih i 90-ih godina?

8. Јордан Ивановић и Мијајло Костић

9. Jordan Ivanovic i jebem li ga.

10. evogatebi, postavi pitanje.

p.s. nadam se da se ne ljutiš što ti stalno izvrćem nadimak. :)

11. Ма јок. :-)

Пред сам распад Југославије, Звезда и Динамо су одиграли онај чувени дерби на Максимиру. Динамо је имао страшну екипу и, до те утакмице, је био у константној предности у односу на наш тим од неких 5 бодова. Били су много јаки на терену, али и у стручном штабу. Ко је био тренер "модрих" у тој сезони?

12. Јосип Куже, јебо вас он! Појма немате! :-)

одо да спавам

13. E jebo ga ti...onda je ovaj: Josip Kuže

14. Добро вече.

Један наш нападач је проглашен за најбољег страног играча у историји једног европског ф. клуба. У питању је клуб из једне од 5 најјачих европских лига. Који клуб и који играч?

15. Пикси, Олимпик Марсеј

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.