Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Знао сам ја одма да је Хал. Нисам био присутан 2-3 сата, али да сам био, дао бих тачан одговор у најкраћем року :-)
Ево пошто Тулумбац нешто не поставља питање, онда ти покушај. :)
Како се зове најјачи спортски коментатор у бившој Југославији, човјек који је рекао оно чувено "људи, па да ли је ово могуће"?
Mladen Delić beše.
Mladen Delić
edit: imao si veće sise u foto finišu :P
Блек, постави ново питање.
saću, saću.
Evo nešto lako i relaksirajuće: Kako se zvao čuveni tandem koji je uglavnom vodio radijske prenose derbija 80-ih i 90-ih godina?
Јордан Ивановић и Мијајло Костић
Jordan Ivanovic i jebem li ga.
evogatebi, postavi pitanje.
p.s. nadam se da se ne ljutiš što ti stalno izvrćem nadimak. :)
Ма јок. :-)
Пред сам распад Југославије, Звезда и Динамо су одиграли онај чувени дерби на Максимиру. Динамо је имао страшну екипу и, до те утакмице, је био у константној предности у односу на наш тим од неких 5 бодова. Били су много јаки на терену, али и у стручном штабу. Ко је био тренер "модрих" у тој сезони?
Vlatko Marković
није
Јосип Куже, јебо вас он! Појма немате! :-)
одо да спавам
E jebo ga ti...onda je ovaj: Josip Kuže
е, тај :-)
Добро вече.
Један наш нападач је проглашен за најбољег страног играча у историји једног европског ф. клуба. У питању је клуб из једне од 5 најјачих европских лига. Који клуб и који играч?
Пикси, Олимпик Марсеј
Матеја Кежман и ПСВ. :)
Вече.